ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ SITES ΠΕΙΡΑΙΑ: Το Piraeuspress.gr πρώτο με 1.000.000 μοναδικούς επισκέπτες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου
 
Εδώ και 8 χρόνια το Piraeuspress.gr βρίσκεται στην κορυφή της ενημέρωσης του Πειραιά... Και πλέον μεταξύ των κορυφαίων ενημερωτικών sites ολόκληρης της χώρας!
 
Μάλιστα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πειραιά, άβυσσος χωρίζει το πρώτο site (Piraeuspress.gr) από το δεύτερο...
 
Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάρτιο, το Piraeuspress.gr άγγιξε το 1.000.000 μοναδικούς επισκέπτες ενώ κατέγραψε 3.840.000 επισκεψεις και συνολικά 8.500.000 κλικ (pageviews) όπως βλέπετε και παρακάτω.
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: Google Analytics, Μάρτιος 2017

 
Η δυναμική που έχει αναπτύξει το Piraeuspress.gr, οφείλεται στην εμπιστοσύνη των αναγνωστών του, που πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια του ευρύτερου Πειραιά & των Νησιών του Αργοσαρωνικού.
 
Οι αποκλειστικότητες (πχ Τσίπρας-Γκάμπριελ στο Μικρολίμανο), οι δημοσιογραφικές αποστολές (πχ Παναγία Εκατονταπυλιανή) η διαδραστικότητα με τους αναγνώστες, το πλήθος διακρίσεων  στα καθιερωμένα διαδικτυακά βραβεία Digital Media Awards & Regional Media Awards και βέβαια η συστηματική, μεθοδική και σκληρή δουλειά όλων των συνεργατών, οδήγησαν το Piraeuspress.gr στην κορυφή των τοπικών ενημερωτικών sites και μεταξύ των κορυφαίων μεγαλύτερων ενημερωτικών ιστοσελίδων της χώρας (Top 20 βάσει κατάταξης Alexa).
 
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ SITES σύμφωνα με το ALEXA

 
ΥΓ: Καλό θα είναι λοιπόν κάποιοι που πανηγυρίζουν δίχως αύριο στον Πειραιά επειδή κατάφεραν να φτάσουν τους 300.000 επισκέπτες το μήνα, να κρατήσουν χαμηλότερο προφίλ και να πορεύονται σεμνότερα και ταπεινότερα, γιατί εκτίθενται!