Η δικηγόρος Εβίτα Κουστένη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Νίκο Βλαχάκο

ΕΒΙΤΑ-ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο 

- Η Ευσταθία (Εβίτα) Κουστένη είναι μάχημη δικηγόρς 

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Εβίτα Κουστένη είναι Πειραιώτισσα με καταγωγή από Δημητσάνα αλλά και Καλαμάτα, μάχημη Δικηγόρος στο μαι μητέρα παντρεμένη και μητέρα 2 αγοριών !

Είναι δραστήριο εκλεγμένο μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. της Νεας Δημοκρατίας στην Α΄Πειραιώνς και Νήσων

Οπως έγραψε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της :

"Ευχαριστώ από καρδιάς τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Νίκο Βλαχάκο για την τιμητική του πρόταση να συμπεριληφθώ ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Συνδυασμό του ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ.

Αποδέχομαι με μεγάλη χαρά την πρόταση αυτή, πρωτίστως διότι ο Νικόλαος Α. Βλαχάκος είναι ένας αγαπημένος φίλος και εκλεκτό μέλος της πειραϊκής κοινωνίας, που φέρει επαξίως ένα ιδιαιτέρως βαρύ όνομα, το οποίο και τιμά ως καθημερινός ήρωας, υπηρετώντας με αυταπάρνηση το λειτούργημα του Ιατρού Χειρουργού στο Τζάνειο Νοσοκομείο, προσφέροντας ζωή και ελπίδα στους συνανθρώπους του.

Επιπλεον δε, ως εκλεγμένο μέλος της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α' Πειραιώς & Νήσων, αισθάνομαι ευτυχής, που μού δίδεται η ευκαιρία, να υποστηρίξω ενεργά, με την υποψηφιότητά μου, την προσωπική επιλογή του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την Δημαρχία του Πειραιά .

Είμαι βεβαία ότι οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες, στο πρόσωπο του Νικου Βλαχάκου θα βρουν τον Δήμαρχο, που τους αξίζει. Τον Δήμαρχο που θα υπερασπίζεται με πυγμή τα συμφέροντά τους, δεν θα φοβάται τις προκλήσεις, θα πονά την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται σε αυτην.

Μαζί του θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να κάνουμε τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, όπως την ονειρευόμαστε !"