Σημαντική Δωρεά του Πέτρου Μαντούβαλου σε Δημοτικό Σχολείο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο διακεκριμένος Ποινικολόγος και τ. Βουλευτής της Α Πειραιά & Νήσων, έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δραστηριότητα στο νομό Φωκίδας, ο οποίος και αποτελεί ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό ανέλαβε και τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ιτέας , του Αστέρα Ιτέας.

Πριν λίγες μέρες, ο Πέτρος Μαντούβαλος προχώρησε σε ακόμη μια σημαντική δωρεά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας, ενώ ο Διευθυντής του Σχολείου ένιωσε την ανάγκη να τον ευχαριστήσει δημόσια για αυτήν του την πράξη, η οποία συμβάλλει καθοριστικά στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr, ένα τέτοιο μηχάνημα σαν τον βιντεοπροβολέα που δώρισε ο Πέτρος Μαντούβαλος, αξίζει μερικές χιλιάδες ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο τις μέρες που ζούμε και σίγουρα απαγορευτικό για τα οικονομικά των γονιών και της σχολικής επιτροπής όχι μόνο του εν λόγω Δημοτικού Σχολείου, αλλά όλων των σχολείων της χώρας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας.

ΔΩΡΕΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Το Εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας ευχαριστούν τον Δικηγόρο – Ποινικολόγο κ. Πέτρο Μαντούβαλο για τη δωρεά του διαδραστικού βιντεοπροβολέα στο σχολείο μας. Πρόκειται για ένα σημαντικό εκπαιδευτικό εργαλείο – τελευταίας τεχνολογίας – με πολλαπλές δυνατότητες που δημιουργεί νέα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα για δασκάλους και μαθητές. Η χρήση του θα βελτιώσει την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και θα συμβάλλει στην τεχνολογική αναβάθμιση της εκπαιδευτικής μας μονάδας,

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ