DIGITAD: Σάρωσε στα Regional Media Awards 2017

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Διαφημιστική εταιρία Digitad PC σάρωσε και φέτος στα Επίσημα Βραβεία των Τοπικών ΜΜΕ Regional Media Awards 2017, αποσπώντας συνολικά 29 διακρίσεις!

vraveia1

Σε συνεργασία με μερικά από τα καλύτερα τοπικά ΜΜΕ της επικράτειας, η Digitad διεκδίκησε και κέρδισε 10 χρυσά, 11 ασημένια και 8 χάλκινα βραβεία, όπως επίσης και την κορυφαία διάκριση Grand Digitad Media Award με την υποψηφιότητα του Cretalive.gr.

vraveia5

vraveia8

Η πειραιώτικη διαφημιστική εταιρία, που φέτος έκλεισε τα 4 χρόνια ζωής, μας έχει συνηθίσει σε σημαντικές διακρίσεις, ενώ στο λογότυπό της φέρει τη λέξη Piraeus, διαφημίζοντας έτσι τον Πειραιά εντός και εκτός συνόρων.

vraveia9

Αναλυτικά, η Digitad PC, συνεργάστηκε στα φετινά Regional Media Awards 2017 με τα ΜΜΕ:
Cretalive.gr, Larissanet (εφημερίδα και site), Piraeuspress.gr, ΡΟΔΙΑΚΗ (εφημερίδα), Cyclades24.gr, τα οποία και διακρίθηκαν στις κατηγορίες που διαγωνίστηκαν.

vraveia10

vraveia12

vraveia11

vraveia13

Σχετικά με τα Βραβεία Regional Media Awards 2017:

Η τελετή απονομής των Regional Media Awards ’17 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Gazarte, με παρουσιάστρια την ηθοποιό Βαλέρια Κουρούπη.

vraveia4

Πρόκειται για τη 2η διοργάνωση των συγκεκριμένων βραβείων του Marketing Week της Boussias Communications, τα οποία έτυχαν θερμής υποδοχής για ακόμα μια χρονιά, καταγράφοντας σχεδόν διπλάσιες υποψηφιότητες από πέρυσι και ραγδαία αύξηση στους μοναδικούς συμμετέχοντες οργανισμούς και εταιρείες.

vraveia2

vraveia3

Η φετινή διοργάνωση ήρθε ιδιαίτερα αναβαθμισμένη, καθώς περιέλαβε και το Regional Media Forum ’17, το οποίο πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την τελετή απονομής. Σε αυτό συμμετείχαν καταξιωμένοι ξένοι keynote ομιλητές, οι οποίοι παρουσίασαν την πραγματικότητα των περιφερειακών ΜΜΕ χωρών όπως η Μ. Βρετανία, αλλά και επιφανείς εκπρόσωποι της εγχώριας κοινότητας (εκπρόσωποι ΜΜΕ της περιφέρειας, διαφημιζόμενοι και διαφημιστές), οι οποίοι μέσα από συζήτηση panel ανέδειξαν τις μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα Περιφερειακά και Τοπικά ΜΜΕ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Κωνσταντίνος Καμάρας, δηλώνοντας πως ‘’Τα Περιφερειακά Μέσα αποτελούν βασικό κύτταρο των τοπικών κοινωνιών συνεπώς θεμέλιο λίθο ενός έθνους, ενός τόπου και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις δουλειές εθνικών Μέσων’’.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν οι απονομές των GRAND βραβείων τα οποία κέρδισαν: το Grand Newspaper Award απέσπασε η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ, Grand Magazine Award το περιοδικό ByBusmagazine, Το Grand TV Award το IONIAN TV καθώς και το ΚΡΗΤΗ TV λόγω ισοβαθμίας, το Grand Radio Award το COSMORADIO 95,1 FM και το Grand Digital Media Award το Cretalive.gr.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν και απένειμαν τα GRAND Awards, εκτός του προέδρου της κριτικής επιτροπής, κ. Κ. Καμάρα, ο Διευθυντής Τομέα Επικοινωνίας του ΣΕΒ, κ. Δ. Βέργαδος και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών, κ. Α. Γρηγορόπουλος.

Χορηγός των βραβείων είναι η Mave Media και η Digitad. Υποστηρικτές των βραβείων είναι η FocusBari, η Global Media Communication και η Red Lemon. Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών και του Iab Hellas.

Επισκεφτείτε το site των βραβείων www.regionalmediaawards.gr, προκειμένου να δείτε το videoτης τελετής απονομής των βραβείων και τους νικητές.