ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Σταυρούλα Μπαρμπαγιάννη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Yποψήφια Σύμβουλος με το συνδυασμό Μας ενώνει ο Πειραιάς και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο θα είναι  η Σταυρούλα Μπαρμπαγιάννη.

Η κα Μπαρμπαγιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά.

 

Είναι κόρη του Μανιάτη Νικολάου Γρ. Μπαρμπαγιάννη (πολιτικού επιστήμονα, ιστορικού συγγραφέα, ποιητή) και της Καστοριανής Σοφίας Μπαρμπαγιάννη.

 

Είναι αριστούχος απόφοιτος του Β’ Λυκείου Πειραιά και πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Εκπαιδεύτηκε στην Ομοιοπαθητική Φαρμακοτεχνία και Θεωρία, στην Βοτανοθεραπεία και σε άλλες μορφές εναλλακτικής θεραπευτικής στην Αθήνα και στο Λονδίνο.

 

Διατηρεί Φαρμακείο στον Άγιο Βασίλειο της Φρεατίδας, επί σειρά ετών.

 

Ενδιαφέρεται ενεργά για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

 

Εκπαιδεύτηκε στον εθελοντισμό για βοήθεια σε καρκινοπαθείς και στη γεροντολογία.

 

Ασχολείται με το διάβασμα, την ποίηση (εξέδωσε την ποιητική συλλογή με τίτλο “Αλληγορίες και Εκμυστηρεύσεις”), τη μουσική (βιολί), την οικολογική γεωργία και κομποστοποίηση, την ορειβασία, τη γυμναστική, τις κατασκευές.

 

Είναι μέλος επιστημονικών και πολιτιστικών συλλόγων.

 

Οραματίζεται τον Πειραιά με λιγότερους ατμοσφαιρικούς ρύπους, με ευκολότερη περιπατητική διέλευση για τους κάτοικους με ειδικές ανάγκες ή μη, σε καθαρά και ελεύθερα πεζοδρόμια, με περισσότερους πεζόδρομους, με φροντίδα για τα ζώα, με εκπαίδευση των πολιτών για τη συμμετοχή τους στην καθαριότητα της πόλης, σαν προέκταση του σπιτιού τους, με μετατροπή κάποιων δρόμων σε ποδηλατόδρομους κάποιες ώρες, με αξιοποίηση και προστασία των μοναδικών αρχαιοτήτων του, με πολλαπλώς οργανωμένη κοινωνική αλληλεγγύη.



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.