Φίλη Φαίης: Η αδελφή της ήθελε να βάλει μπράβους να την χτυπήσουν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αποκαλυπτική για το ποιόν της αδελφής της αδικοχαμένης Φαίης Μπλάχα ήταν η κατάθεση της φίλης η οποία εργαζόταν μαζί σε καφετέρια, στη Νέα Μάκρη.


Η κοπέλα στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι ο Στεφανάκης της εκμυστηρεύθηκε κάποια στιγμή πως είχε χτυπήσει το άτυχο κορίτσι που υπέκυψε στα χτυπήματα του κατηγορούμενου.

Η μάρτυρας ανέφερε πως η Φαίη ενώ διατηρούσε σχέση δυο μήνες με τον Στεφανάκη, κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε με εκείνον και την αδελφή της.

«Καταλάβαινε ότι κάτι συνέβαινε.. ρωτούσε την αδελφή της άλλα δεν έπαιρνε απάντηση. Παρακολούθησε τον Στεφανάκη και διαπίστωσε τι γινόταν. Τότε το παραδέχθηκαν και οι δυο. Ο Στεφανάκης είπε στη Φαίη ότι συνευρέθηκε μόνο μια φορά ερωτικά με την αδελφή της και ότι αυτό ήταν όλο" είπε η μάρτυρας και συμπλήρωσε: " η Φαίη μου είπε ότι η Μαριαλένα είχε κοιμηθεί μια φορά μαζί τους. Δηλαδή ανάμεσα σε εκείνη και το Στεφανάκη».

Επιπλέον η μάρτυρας υποστήριξε πως η Μαριαλένα δεν ερχόταν στο νοσοκομείο να δει την αδελφή της. Η ίδια επισήμανε πως είχε ακούσει το Στεφανάκη να λέει στη Μαριαλένα «κόψε τις μ.... γιατί αλλιώς θα ανοίξω το στόμα μου και θα πω όλη την αλήθεια».

Η μάρτυρας ανέφερε ακόμη πως είχε δει την άτυχη Φαίη χτυπημένη αλλά εκείνη πότε δεν παραδεχόταν ότι την είχε χτυπήσει ο Στεφανάκης. «Μια φορά μου είπε ότι έπεσε από τη σκάλα» είπε η μάρτυρας και τόνισε πως:" όταν ο Στεφανάκης ξεκαθάρισε τη θέση του και είπε ότι ήθελε να είναι με τη Φαίη τότε η Μαριαλένα ερχόταν στην καφετέρια με τις φίλες της και έκραζε την αδελφή της. Ακούστηκε μάλιστα ότι ήθελε να βάλει μπράβους να χτυπήσουν τη Φαίη επειδή ήταν με τον Στεφανάκη» .

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 27 Μαΐου.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.