Πειραιάς: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 68χρονος φονιάς!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συναγερμός έχει σημάνει στον Πειραιά μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς στην οδό Πραξιτέλους - Ο δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Συγκλονίζει την Ελλάδα η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 39χρονου, από 68χρονο γείτονα. Αντικρουόμενα όσα είπε στις αρχές ο δράστης που συνελήφθη μέσα στο σπίτι του λίγα λεπτά μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά έλαβε προθεσμία από τον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Ο ηλικιωμένος, γνωστός στη γειτονιά για τον εριστικό του χαρακτήρα, πυροβόλησε το θύμα-έναν πατέρα τριών παιδιών- καθώς δεν συμφωνούσε με την λειτουργία του πάρκινγκ στη γειτονιά.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Πειραιά για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο μέχρι να τα σταθμεύσουν. Λόγος για τον οποίο τσακωνόταν συχνά με το θύμα που διατηρούσε την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση, με τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν. Ο ίδιος ανέβηκε στο διαμέρισμά του και κάλεσε την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του.

Σύντομα αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, όπου και συνέλαβαν τον δράστη στο σπίτι του. Μετά φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν περίμενε «να καταλήξει έτσι». και ότι είχαν απο παλιά διαφωνίες. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης μετά τον πυροβολισμό φώναξε «σε τελείωσα»

Το θύμα, που ήταν παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικό βίντεο από την εν ψυχρώ δολοφονία στον Πειραιά!