UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ: Δεύτερος ετήσιος ποδοσφαιρικός αγώνας “με αγάπη” την Κυριακή των Βαΐων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο δεύτερος ετήσιος μεγάλος Ποδοσφαιρικός Αγώνας της Ομάδας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων “Club for UNESCO Pir. – Star Sport Club” και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για τη στήριξη της Γραμμής «Με Αγάπη» της Μαρί Κυριακού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 (των Βαΐων) και ώρα 12:00 στο Αθλητικό Σπίτι του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων “Star Sport Club” στη Βούλα (Αλκυονίδων 4, Α’ Πλαζ Βούλας – Τέρμα Τραμ Βούλας).

Πρόκειται για μια ημέρα αλληλεγγύης, γιορτής, χαράς και προσφοράς, από τους θεατές που με τα τηλεφωνήματά τους θα ενισχύσουν τη Γραμμή «Με Αγάπη» του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, για τα Ιδρύματα τα οποία και στηρίζει, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για το ευρύ Δίκτυο Αλληλεγγύης, τις μόνιμες Κοινωνικές Δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά, Κορινθίων καθώς και Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος αλλά και για την ενημέρωσή τους σχετικά με τη δράση της λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου στα 5 Σπίτια Αγάπης.

Για το σκοπό αυτό θα αγωνιστούν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου καθώς και σπουδαίοι Καλλιτέχνες και Δημοσιογράφοι. Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί από τον Πρόεδρο του Ομίλου του για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη και το Διευθυντή Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Γενικό Γραμματέα των Βετεράνων Ολυμπιακού κ. Αντώνη Γλύκα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία από τις 10:30, να παρακολουθήσουν παράλληλα Πολιτιστικά δρώμενα ποικίλου ενδιαφέροντος. Στα πλαίσια της μεγάλης αυτής γιορτής, θα λειτουργεί Ομαδική Έκθεση Εικαστικών μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» την οποία και θα επιμεληθεί ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Στυλιανός Μαρούλης. Στις 11:30 θα παρουσιασθεί εκπληκτικό Χορευτικό πρόγραμμα με το Συγκρότημα Παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος» με Χοροδιδάσκαλο την κ. Σοφία Σαββίδου αλλά και το εξαιρετικό Χορευτικό Συγκρότημα από τη Γεωργία “Patara Emigrantebi” με Χοροδιδάσκαλο τον κ. Otari Leverashvili.

Αλμυρές και γλυκές γεύσεις θα προσφέρουν οι Chefs, Διευθυντές Γαστρονομίας και Υπεύθυνοι Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης και κ. Ηλίας Ιωσηφέλης.

Κατά τη διάρκεια του Αγώνα θα τιμηθούν: Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Κυριακού, ο μακροβιότερος Δημοσιογράφος στον Τομέα της ενημέρωσης του ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Γιώργος Παπαδάκης, οι κεντρικοί Παρουσιαστές της ψυχαγωγικής Εκπομπής του ΑΝΤΕΝΝΑ «Το Πρωινό» κ. Φαίη Σκορδά και κ. Γιώργος Λιάγκας, οι Παρουσιαστές της ψυχαγωγικής Εκπομπής του ΑΝΤΕΝΝΑ «Τα Καρντάσιανς» κ. Γρηγόρης Αρναούτογλου, κ. Δημήτρης Σταρόβας και κ. Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημοσιογράφος κ. Απόστολος Νταλούκας, οι Υπεύθυνοι της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Άγγελος Ασημακόπουλος, κ. Δημήτρης Γκιόκας και κ. Γιάννης Αβραμίδης καθώς και η Ποδοσφαιρική Ομάδα του ΑΝΤΕΝΝΑ, ενώ θα απονεμηθούν μετάλλια και στις 2 Ομάδες.

• Ώρα προσέλευσης: 10.30
• Παρουσίαση Παραδοσιακών Χορών: 11:30
• Ώρα έναρξης Αγώνα: 12.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Αγώνας θα στηριχθεί από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.