Νέα πρόκληση Πάγκαλου: «Λάθος το μαζί τα φάγαμε-Μαζί τα τρώμε αβέρτα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Προκλητικός για άλλη μία φορά εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος επιχειρώντας να διορθώσει την περίφημη φράση που έγραψε ιστορία «μαζί τα φάγαμε».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο πρώην υπουργός ομολόγησε πως ήταν μία λανθασμένη εκτίμηση, ενώ διευκρίνισε πως ακόμα και σήμερα «μαζί τα τρώμε» και μάλιστα αβέρτα.

«Το 'μαζί τα φάγαμε' είναι τελείως λάθος. Αν το ξανάγραφα και το ξαναέλεγα θα ήταν 'μαζί τα τρώμε'» «Βεβαίως τα τρώμε ακόμα, αβέρτα!» υποστήριξε χαρακτηριστικά. 
Την ίδια στιγμή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας για τον νέο υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, ανέφερε ότι είναι «αξιοσημείωτη επιλογή τεχνοκράτη, με μεγάλη κυβερνητική πείρα και διεθνές κύρος, αξιολογότατος και με ικανότητα να κυκλοφορήσει σε διεθνείς χώρους».

Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος άσκησε σκληρή κριτική στον Φώτη Κουβέλη για τον τρόπο που έθεσε το ζήτημα της παραίτησής του ενώ παρομοίασε την Δημοκρατική Αριστερά με το κόμμα του Δημοσθένη Βεργή.

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό είπε: «Έχω διαπιστώσει δύο προσεγγίσεις. Η μία είναι καθαρά εκλογική, με ένα ορίζοντα που συντομεύει λόγω αυτής της εκδήλωσης και θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς θα κάνει μεν την προσπάθεια να βρει 180 έδρες και να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά αντιμετωπίζει πλέον πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να μην τις έχει και επομένως να αναγκαστεί σε έξι μήνες να πάει σε εκλογές. Η δεύτερη είναι η δέσμευση της χώρας σε μια σειρά από υποχρεώσεις διεθνούς χαρακτήρα».