ΣΟΚ: Ξύλο μπροστά στις κάμερες στη Βουλή ανάμεσα σε Δένδια και Κασιδιάρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στην αίθουσα της Ολομέλειας στη Βουλή, με τον Ηλία Κασιδιάρη να σπρώχνει τον Νίκο Δένδια. 

Μάλιστα, οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πέταξαν νερά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο μέσα στην αίθουσα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι κύριοι Κασιδιάρης και Δένδιας είχαν μία λεκτική κόντρα, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπρωξε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής μιλούσε από τα έδρανα και εκείνη τη στιγμή πέρασε από μπροστά του ο κ. Δένδιας, με κατεύθυνση προς την έξοδο, χωρίς να του απευθύνει τον λόγο.

«Μην περνάς από μπροστά μου, δεν βλέπεις ότι μιλάω;», του είπε σε έντονο φως, και με ανοιχτό το μικρόφωνο, ο Ηλίας Κασιδιάρης και τον έσπρωξε.

Ο Νίκος Δένδιας σταμάτησε και του ζήτησε τον λόγο. Τότε ο χρυσαυγίτης βουλευτής είπε: «Οταν μιλάω εγώ, ρε, δεν θα περνάς από μπροστά μου», και στη συνέχεια επικράτησε το απόλυτο χάος.

Βουλευτές καταγγέλλουν πως ο Ηλίας Κασιδιάρης απώθησε βίαια τον Νίκο Δένδια, ενώ οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες του πέταξαν τα μπουκάλια με νερό που είχαν στα έδρανά τους. 

Τη στιγμή του επεισοδίου σταμάτησε η ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της Βουλής και όταν η εικόνα επέστρεψε ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας έλεγε «αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης».

Μάλιστα καλούσε τη φρουρά μέσα στην αίθουσα: «Φρουρά, φρουρά! Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη!».

Δένδιας: Δεν προξένησα το επεισόδιο 

«Δεν προξένησα το επεισόδιο, απλά πέρασα μπροστά από τον Κασιδιάρη και δέχθηκα από αυτόν και τους άλλους βουλευτές αυτό που είδατε. Άκουσα με ανατριχιαστική λογική τον Λαγό να μιλάει για αυτοδικία. Γίνεται κατανοητό ότι η Δημοκρατία δεν είναι κάτι δεδομένο, πρέπει να μαχόμαστε για αυτήν από την αρχή», δήλωσε ο κ. Δένδιας μετά το επεισόδιο. 

Δείτε το επίμαχο βίντεο

[g_youtube v="Toj9D9Gjw6M"]

 iefimerida.gr