Πολάκης: «Ο Θεός συγχωρεί εγώ ποτέ!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στη μήνυση που του έγινε από τη Φωτεινή Πιπιλή ενώ τα έβαλε και με τη Νάντια Γιαννακοπούλου
Ο Κρητικός βουλευτής έκανε παρέμβαση στη συνεδρίαση της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης όπου γίνεται κουβέντα για τη συμφωνία των Υπουργείων Δικαιοσύνης Ελλάδας και Κατάρ. Ο κ. Πολάκης μίλησε για τη μήνυση που του έκανε η βουλευτής της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή για συκοφαντική δυσφήμιση λέγοντας πως «αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο αλλά εσείς ψηφίσατε υπέρ της άρσης της ασυλίας μου. Δεν ντρέπεστε καθόλου; Υπάρχει διαδικασία να γυρίσει πίσω αυτό; Όλα εδώ πληρώνονται. Ο Θεός συγχωρεί αλλά εγώ ποτέ».
Επίσης ο κ. Πολάκης απευθύνθηκε και στην βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου λέγοντάς της «εσύ Γιαννακοπούλου πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό»; Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του όμως ο άλλοτε Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας δεν περίμενε να ακούσει την απάντησή της και αποχώρησε από τη βουλή, με την ίδια να του λέει: «Αν έχεις τα κότσια γύρνα πίσω Πολάκη να ακούσεις τι θα σου πω για τα ψεύδη και τις αθλιότητες που γράφεις στα social media. Για μια ακόμα φορά στα δύσκολα το βάζεις στα πόδια». Πέραν αυτών ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι η πρόσφατη έκθεση για την ποιότητα απονομής της δικαιοσύνης εμφανίζει την Ελλάδα να έχει υποχωρήσει κατά 30 θέσεις στην σχετική κατάταξη υποστηρίζοντας πως αυτό οφείλεται «στις διώξεις δημοσιογράφων και ειδικότερα κατά του Κ. Βαξεβάνη που συνέβαλε στην αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis». Παράλληλα έκανε λόγο για «κατάντια της δικαιοσύνης» αναφέροντας μάλιστα ως παράδειγμα την δίωξη της διοικήτριας του νοσοκομείου Ζακύνθου η οποία είχε τοποθετηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ.
«Για να δείτε την κατάντια της Δικαιοσύνης. Γίνεται της μουρλής το κάγκελο. Φεύγοντας από εδώ θα πάω να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης της διοικήτριας του νοσοκομείου Ζακύνθου. Κάποιοι επειδή ήθελαν να καλύψουν τις ευθύνες τους (σ.σ. για περιστατικό θανάτου ασθενή) είπαν ότι τα αέρια του νοσοκομείου έβγαζαν φίδια, σκορπιούς και δε ξέρω τι άλλο. Για να καλύψουν τις ευθύνες της αναισθησιολόγου που είμαι σύζυγος διευθυντή του νοσοκομείου. Οι δύο μηνύσεις που έγιναν κατά της διοικήτριας είναι στο στάδιο της ανάκρισης. Αυτή τη δικαιοσύνη φτιάξατε στην Ελλάδα ή επιτρέπετε να λειτουργεί».
«Εγώ έχω κατηγορηθεί πολλές φορές για παρέμβαση στην Δικαιοσύνη επειδή ρωτούσα τι γίνεται με τις υποθέσεις για τις οποίες βρήκαμε στοιχεία. Τα δημοσιεύματα σήμερα που μιλούν για τα πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τον κ. Πλιώτα στον Άρειο Πάγο δεν είναι παρέμβαση; Έχετε πάρει ολισθηρό δρόμο. Όσο και αν καλύπτουν τα ΜΜΕ η εικόνα σας δεν φτιασιδώνεται. Ζούμε νέα εποχή Χριστοφοροράκου. Ο Μανιαδάκης που ήταν προστατευόμενος μάρτυρας αυτή τη στιγμή πουλάει το σπίτι του και φεύγει απ’ τη χώρα. Γιατί δεν τον καλείτε να καταθέσει;» είπε σε άλλο σημείο.
Πηγή: politic.gr