Αδελφός Κασσελάκη: «Ο λόγος του Στέφανου θύμισε Κένεντι – Το σπίτι του είναι στην Ελλάδα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Στέλιος, αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, μίλησε για τα συναισθήματά του μετά τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, που τον έφεραν στην προεδρία του κόμματος.

Ο Στέλιος Κασσελάκης, που αποχώρησε από την Ελλάδα για την Αμερική αφού παρακολούθησε τα αποτελέσματα των εκλογών και τη νίκη του αδελφού του, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον.

Τα συναισθήματα, σύμφωνα με τον αδελφό του Στέφανου Κασσελάκη, «δεν περιγράφονται». «Αύριο θα πετάω στα 35.000 πόδια κανονικά με το αεροπλάνο, αλλά θα είμαι στα 70.000 και θα πάει και η χώρα εκεί» είπε ο Στέλιος Κασσελάκης για τον αδελφό και τη νίκη του στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, τέσσερις ώρες περίπου μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη, είπε ότι «σιγά-σιγά» προσπαθεί, εκείνος και η οικογένειά του, να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Μιλώντας για τις πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη μετά τη νίκη του, ο αδελφός του είπε: «Ο λόγος που έδωσε στην Κουμουνδούρου μού θύμισε Κένεντι· τρομερός, δεν το περίμενα κι εγώ ο ίδιος, αυθόρμητος, ρεαλιστικός, με ειλικρίνεια και ελπίδα για τον τόπο».

«Όλα αυτά που γίνονται, για εμάς και τους γονείς μας, είναι ένα όνειρο. Ελπίζω αύριο να μην ξυπνήσω και να είμαι σε κάποια άλλη πραγματικότητα» είπε, επίσης, ο αδελφός του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας για τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, είπε ότι ο Τάιλερ είναι «ένα πάρα πολύ ώριμο άτομο, είχε ζήσει σε πολύ δύσκολες συνθήκες, είναι πολύ έξυπνος με μεγάλη εμπειρία στη ζωή».

Ο Στέλιος Κασσελάκης πρόσθεσε ότι ο Τάιλερ με τον Στέφανο θα πάνε κάποια στιγμή πίσω στις ΗΠΑ «για να φέρουνε τα ρούχα τους, καθώς έχουν πακετάρει για καλοκαίρι», αφού, όπως είπε, δεν περίμεναν ότι θα γίνει όλο αυτό. «Το σπίτι τους είναι στην Ελλάδα, τέλος» σημείωσε.

Ακόμα, ο Στέλιος Κασσελάκης αναφέρθηκε στη μητέρα τους και αστειεύτηκε ότι ελπίζει «πως θα καταλάβει πολύ σύντομα τι έχει συμβεί, για να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα και να με αφήσει κι εμένα ήσυχο».