Παναγιώτης Ψωμιάδης: Σώθηκε από θαύμα ! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα ο πρώην βορειοελλαδίτης πολιτικός Παναγιώτης Ψωμιάδης όταν το όχημα του ξαφνικά τυλίχτηκε εν κινήσει στις φλόγες!

Το όχημα ενώ βρισκόταν εν κινήσει, άρχισε να βγάζει καπνούς και τα φρένα νέκρωσαν!

Ευτυχώς ήταν ανηφορικός ο δρόμος και έτσι ακινητοποιήθηκε το ΙΧ κάποια μέτρα πιο μετά, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδης να προλαβαίνει να απομακρυνθεί εγκαίρως από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Άμεσα έφτασε στο σημείο δύναμη της πυροσβεστικής και οδική βοήθεια.

Δείτε τι έγραψε ο ίδιος λίγα λεπτά μετά το συμβάν:

«Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου...... 1000m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό ... Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα ...Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε..... Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα.... Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω...ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν 5 μέρες...Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία.... Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ...... Όπως και την αστυνομία και την οδική βοήθεια ..Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε....... Και εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά.... Σίγουρα κάτι δεν μου πάει καλά τον τελευταίο χρόνο..... Τρία σοβαρά χτυπήματα δεν είναι τυχαίο....Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας....»