Παναγιώτης Ψωμιάδης: Για ποια ψυχαγωγική εκπομπή δηλώνει έτοιμος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Προπονείται» για τον Νίκο Κοκλώνη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπως άφησε να εννοηθεί, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο πρώην περιφερειάρχης και πρώην βουλευτής και επί τριακονταετία στέλεχος της Ν.Δ., αφού ξεσπάθωσε κατά του κόμματός του, στο οποίο είναι ακόμη μέλος. Όπως είπε, στην πορεία αποκάλυψε το νέο τηλεοπτικό του βήμα, που θα σχετίζεται με το τραγούδι. Θα «αλώσει» την πίστα του «J2US» άδοντας…

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι γνωστό ότι έχει έφεση στις τέχνες και συγκεκριμένα στο τραγούδι. Ίσως και στην υποκριτική, αφού έχει παίξει και σε βιντεοκλίπ. Το ρεπερτόριό του, πλουσιότατο! 

Οπότε πιάσει μικρόφωνο, δεν το αφήνει. Λαϊκά, ποντιακά, εθνικοπατριωτικά, τα πάντα όλα, δεν έχει στεγανά. Το τραγούδι για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι η δεύτερη μεγάλη του αγάπη, μετά την πολιτική. Ο ίδιος, λοιπόν, είπε στον Γρηγόρη ότι θα επανεμφανιστεί στην τηλεόραση, μετά την τελευταία του απόπειρα στη «Φάρμα», σε νέο ρόλο, κυρίως τραγουδώντας…

Και όταν ο παρουσιαστής ανέφερε το «J2US», του Νίκου Κοκλώνη, ο πρώην περιφερειάρχης δεν το διέψευσε, αντιθέτως, είπε ότι εκτός από το ότι θα τραγουδάει, ενδέχεται να βρεθεί και στο πάνελ των κριτών!

Ως γνωστόν, το εν λόγω σόου βασίζεται στις συμμετοχές επωνύμων που τραγουδούν καλά ή περίπου καλά. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανήκει στην κατηγορία αυτή.

Επιπλέον αυτή η συμμετοχή θα τον βοηθήσει να επανακτήσει και τις πολιτικές του δυνάμεις, τις οποίες χρειάζεται προκειμένου είτε να κατέβει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είτε στη δημιουργία ενός πατριωτικού μετώπου, το οποίο επίσης δήλωσε ότι… κυνηγά να δημιουργήσει.