Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Ντύθηκα Ζορό για να σας την σπάσω και να με βγάλετε ένα μήνα στην τηλεόραση»


«Οι ψυχολόγοι έρχονται σε εμένα και τους μαθαίνω! Εγώ είμαι σχολείο»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιουσία του.

«Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή μου περιουσία που ήταν τεράστια και δεν αποκτήθηκε από την πολιτική. Από επτά χρονών δουλεύω. Αγορασμένη πριν σαράντα χρόνια. Τη σκότωσα για να κρατηθώ ψυχολογικά. Έχω οικογένεια, πάνω από όλα τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την εμπειρία που αποκόμισε από την Φάρμα αποκάλυψε πως: «Έφυγα από τη Φάρμα επειδή πονούσα κι είχα πέντε κατάγματα. Δέκα χρόνια σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνο. Χτύπησε μόνο με τον Ζορό, με την Φάρμα και σε έξι μήνες με κάτι άλλο που ετοιμάζομαι να κάνω. Τηλεοπτικό.

Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ όλες οι τηλεοράσεις ήταν πίσω μου. Έβηχα και νόμιζαν πως θα πω κάτι. Ε αυτό δεν είναι άδικο; Εγώ δεν πείραξα, μόνο βοήθησα κόσμο. Η οικογένειά μου και πέντε φίλοι με βοήθησαν. Οι ψυχολόγοι έρχονται σε εμένα και τους μαθαίνω. Εγώ είμαι σχολείο. Η καλύτερη επιστήμη ήταν το πεζοδρόμιο».

Όσον αφορά την περιβόητη διαφήμιση γνωστής εταιρίας παιχνιδιών στην οποία πρωταγωνιστούσε και υποδύθηκε τον Ζορό δήλωσε πως:

«Θα ξαναέκανα τη διαφήμιση για τον Ζορό! To έκανα για να σας την σπάσω, για να με βγάλετε ένα μήνα στην τηλεόραση. Εγώ ότι κάνω το κάνω επειδή το γουστάρω. Ήθελα να την πω σε εσένα, σε εσάς και στο πολιτικό σύστημα. Εγώ ποτέ δεν φόρεσα την ψεύτικη μάσκα των πολιτικών. Πρέπει να βγάλουν τη μάσκα να δουν κατάματα τον ελληνικό λαό να πουν την αλήθεια. Σήμερα ακούγεται η αλήθεια από τον πολιτικό κόσμο σοβαρολογούμε;»