Απίστευτη πρόκληση του Μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρόκληση χωρίς φραγμό. Απίστευτο το περιστατικό που συνέβη στο χωριό Γλαύκη της Ξάνθης. Την ώρα που η οικογένεια του Αχμέτ Κατουνλού, του μουσουλμάνου φαντάρου που έχασε που τη ζωή του σε μονάδα της Κεραμωτής στην Καβαλα, προσπαθούσε να μεταφέρει το φέρετρο με τη σωρό του στο νεκροταφείο της περιοχής για την τέλεση της κηδείας συνοδεία στρατιωτικού αγήματος, εισέβαλε ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεϊν Ζεϊμπέκ μαζί με τον "ψευδομουφτή" της Ξάνθης, Μετέ, και πέταξαν την ελληνικη σημαία από το φέρετρο.

Χωρίς κανέναν σεβασμό στη μνήμη του νεκρού στρατιώτη, ο Ζεϊμπέκ με τον «Ψευτομουφτής», μαζί με τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ, τον Πρόεδρο της αυτοαποκαλούμενης Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, Κουρτ Αχμέτ και τον Αντιπρόεδρο του Τουρκικού κόμματος DEB Οζάν Αχμέτογλου και αφού πέταξαν όπως είπαμε την Ελληνική σημαία από το φέρετρο, απαίτησαν να φύγει ο Διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού, Ιωσήφ Μαυράκης  με το άγημα που είχαν πάει για να αποδώσουν τιμές, και να μεταφέρουν αυτοί το νεκρό στο νεκροταφείο.

Μάλιστα ο Μετέ έσπτρωξε τον Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου που ήταν παρών δίπλα στην οικογένεια και του είπε να σηκωθεί να φύγει αμέσως από το χωριό, γιατί δεν είχε καμιά δουλειά εκεί όπως είπε. Στη συνέχεια άρπαξαν το φέρετρο και το μετέφεραν στο νεκροταφείο.

Στην κηδεία παραβρίσκονταν και η Περιφερειακή εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση που αντέδρασε έντονα στο «Πραξικόπημα» του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ λέγοντάς του με πίκρα και απογοήτευση, «είναι δυνατόν βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πραξικόπημα και να μη σέβεται το Στρατό και την οικογένεια του νεκρού;», εκφράζοντας την έντονη λύπη της για το περιστατικό.

Μετέ, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν και οι λοιποί ακόλουθοι πήραν το φέρετρο του νεκρού στρατιώτη και συνοδεία τουρκικών καναλιών το μετέφεραν στο Νεκροταφείο της Γλαύκης όπου τελικά παρενέβη ο Στρατός προκειμένου να αποδοθούν από το στρατιωτικό άγημα οι απαιτούμενες στρατιωτικές τιμές στον νεκρό που όπως είναι γνωστό, πνίγηκε εν ώρα υπηρεσίας.

Ήδη ενημερώθηκαν για τα θλιβερά και πρωτοφανή επεισόδια ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Το Μαξίμου κάλεσε κατεπειγόντως στην Αθήνα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

[g_youtube v="olVEU4S7yTM"]

Πηγή: thepressroom.gr