Η απάντηση του συζύγου της βουλευτή Χαράς Καφαντάρη για το διορισμό του στη νέα ΔΕΚΟ

Aνακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως θα εργάζεται αμισθί ως διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. εξέδωσε σήμερα ο Αργύρης Αργυρίου, σύζυγος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη.

Ο Αργύρης Αργυρίου ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο σκληρής κριτικής απαντά στις επικρίσεις που δέχθηκε ως εξής:

«Σαράντα χρόνια ανιδιοτελούς και ανεξάρτητης επιστημονικής και κοινωνικής πορείας βρέθηκαν στο στόχαστρο της λάσπης του ανεμιστήρα.

Σκοπός τους είναι να πλήξουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κου Π. Σκουρλέτη, αλλά και το πρόσωπο της συζύγου μου, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη, μέσω της επιθέσεως στο δικό μου πρόσωπο, επ’ ευκαιρία του διορισμού σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε.

Σκοπός τους είναι ακόμα μια φορά να αποτρέψουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για μια πολύπλευρη ενεργειακή διπλωματία, που μόνο μια ανάσα ανάπτυξης μπορεί να φέρει στην πολύπαθη χώρα μας.

Τους πληροφορώ όμως, ότι όλες οι προσπάθειες τους, ακόμα μια φορά, θα πέσουν στο κενό, αφού, όπως είναι γνωστό, έχω παραιτηθεί από ολόκληρο τον μισθό που θα έπαιρνα από την θέση σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην προσπάθεια της εταιρείας αυτής αμισθί, όπως ανιδιοτελώς προσφέρω τόσο καιρό».

Διαβάστε επίσης:

ΣΑΛΟΣ: Διόρισαν το σύζυγο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα ΔΕΚΟ!