ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναβλήθηκαν οι εκλογές στη Ν.Δ.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για τον ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) του κόμματος, λόγω των τεχνικών προβλημάτων που εμπόδιζαν την έναρξη της διαδικασίας.

Σε φιάσκο εξελίχθηκαν οι εκλογές της ΝΔ για ανάδειξη προέδρου του κόμματος, καθώς έπειτα από απόφαση της ΚΕΦΕ αναβλήθηκε η διαδικασία, λόγω των τεχνικών προβλημάτων. 

Η εκλογική διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 7 το πρωί της Κυριακής (22/11/2015), ενώ πολλά μέλη του κόμματος στήθηκαν από το πρωί στα εκλογικά κέντρα. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα δεν λειτούργησε ποτέ!

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο ηλεκτρονικό σύστημα για τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, έχουν προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των υποψηφίων.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, λίγο πριν από τις 09:30 το πρωί της Κυριακής (22/11/2015) ζήτησε την αναβολή της διαδικασίας. Μάλιστα, προειδοποίησε ότι αν δεν γίνει δεκτή αυτή η εισήγησή του, θα αποσύρει την υποψηφιότητά του από την κούρσα της διαδοχής.