Δώρισαν… μεζονέτα στον Τσίπρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι κρατούμενοι στις φυλακές Διαβατών υποδέχτηκαν με επευφημίες τον Αλέξη Τσίπρα δείχνοντας για μια ακόμα φορά την εκτίμηση που έχουν στο πρόσωπό του. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο διευθυντής των φυλακών, Τάσος Παπαδόπουλος στον «Βηματοδότη» στις τελευταίες εκλογές οι κρατούμενοι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό... Τσαουσέσκου! Το κόμμα του κ. Τσίπρα εξασφάλισε το 85,66% των ψήφων των κρατουμένων.

Συνεπώς τον κ. Τσίπρα τον αντιμετωπίζουν σαν ήρωα, γι’ αυτό και τον αποθέωσαν και για δεύτερη φορά όταν επισκέφθηκε τη θεραπευτική κοινότητα «ΚΕΘΕΑ Προμηθέας» και μία τρίτη φορά όταν επισκέφθηκε το σχολείο «δεύτερης ευκαιρίας» που βρίσκεται εντός των φυλακών.

Οι μαθητές μάλιστα θέλοντας να δείξουν έμπρακτα την εκτίμησή τους στον Πρωθυπουργό τού δώρισαν μια πήλινη τρισδιάστατη μεζονέτα (μακέτα) που απεικόνιζε λεπτομερώς τα στάδια κατασκευής της. Όπως είπαν διάλεξαν το συγκεκριμένο δώρο γιατί ο κ. Τσίπρας «Είναι μηχανικός και καταλαβαίνει από κατασκευές».

Ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» έμεινε επί τρεις ώρες στη φυλακή συζητώντας με τους κρατουμένους και στην παρατήρησή τους ότι οι ποινές θα πρέπει να επιβάλλονται με πιο ανθρώπινο χαρακτήρα απάντησε: «Ήδη η κυβέρνηση κινείται προς αυτή την κατεύθυνση», πράγμα που σημαίνει αναμόρφωση του Ποινικού Κώδικα. Ο κ. Τσίπρας ενδιαφέρθηκε και για το τι θα φάνε οι κρατούμενοι. Όπως τον πληροφόρησαν το μενού περιελάμβανε ρεβίθια στον φούρνο, τουρσί, ελιές, ντομάτα και ραβανί.