Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μένιος Φουρθιώτης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν εμφανιζόταν ως όφειλε τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, γι' αυτό και είχε συλληφθεί εκ νέου

Αέρα ελευθερίας αναπνέει και πάλι ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης που αποφυλακίστηκε πριν από λίγες ώρες από τις Φυλακές Ναυπλίου, ύστερα από γνωμοδότηση του αρμόδιου Συμβουλίου.

Είναι ήδη καθ’ οδόν προς την κατοικία του στα βόρεια προάστια μετά από τρεις εβδομάδες παραμονής στο σωφρονιστικό κατάστημα προφυλακισμένος για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του έιχαν επιβληθεί.

Συγκεκριμένα, ο Φουρθιώτης δεν εμφανιζόταν ως όφειλε τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, γι αυτό και είχε συλληφθεί εκ νέου.

Αφού νοσηλεύθηκε μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου στο δωμάτιο 322 της 3ης Ορθοπεδικής Κλινικής στο ΚΑΤ, όπου νοσηλευόταν, οι γιατροί το πρωί εκείνης της ημέρας έδωσαν εξιτήριο στον φρουρούμενο Μένιο και το Τμήμα Μεταγωγών ανέλαβε την μεταφορά του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Φυλακών Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φουρθιώτης έφθασε στο Ναύπλιο πριν από λίγες ώρες σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού εισέρχεται σε ένα εντελώς άγνωστο περιβάλλον.

Από τη στιγμή που συνελήφθη και κρίθηκε εκ νέου προφυλακιστέος για παραβίαση των περιοριστικών όρων της αποφυλάκισής του - δεν παρουσιαζόταν τρεις φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του δηλώνοντας κινητικά προβλήματα - προσδοκούσε ότι θα ήταν και πάλι τρόφιμος των Φυλακών Κορυδαλλού.

Κάτι που δεν συνέβη, αφού φέρεται να είχε δημιουργήσει στενές σχέσεις με αρκετούς κρατούμενους όπως τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και άλλους με τους οποίους συναγελαζόταν.

Ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών επέλεξε να τον στείλει στις φυλακές του Ναυπλίου, όπου ήταν ο πιο διάσημος προφυλακισμένος του συγκεκριμένου σωφρονιστικού ιδρύματος, ενώ οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί ισχύουν και στην νέα αποφυλάκιση του τηλεπαρουσιαστή.