ΧΑΜΟΣ! Ο Γκλέτσος πλακώθηκε με Συριζαίο πάνω από την κάλπη – Κατέληξαν σε αστυνομικό τμήμα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε αστυνομικό τμήμα κατέληξαν ο Απόστολος Γκλέτσος και Νίκος Λαμπρούτσος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το επεισόδιο...

Ένταση επικράτησε στο εκλογικό τμήμα της Στυλίδας όπου πήγε να ψηφίσει ο δήμαρχος και πρόεδρος του κόμματος "Τελεία", Απόστολος Γκλέτσος.

Η παρεξήγηση ξεκίνηση από έντονο διάλογο που είχε ο κ. Γκλέτσος με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στο εκλογικό κέντρο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το αποτέλεσμα ήταν να διαπληκτισθούν ο δήμαρχος Στυλίδας και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Λαμπρούτσος. Η ένταση αποκλιμακώθηκε από παρέμβαση άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δύο άνδρες κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου αλληλομηνύθηκαν.

Κατά τα άλλα, ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στη Στερεά Ελλάδα, παρόλο που σε ορισμένα εκλογικά τμήματα απουσιάζουν μέλη των εφορευτικών επιτροπών. Μάλιστα παρατηρείται αυξημένη προσέλευση των εκλογέων.

Αντιθέτως σε εκλογικά τμήματα ορεινών περιοχών διαπιστώνεται περιορισμένη προσέλευση, προφανώς λόγω απροθυμίας των ετεροδημοτών να μετακινηθούν. Έντονο είναι όμως το ενδιαφέρον των εκλογέων στη μονοεδρική περιφέρεια της Ευρυτανίας, όπου η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και στα 150 εκλογικά τμήματα.