ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΣΤΑΝΗ: Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας με τον Κώστα Ασκούνη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας με τον Κώστα Ασκούνη και το συνδυασμό «Προοπτική Ζωής»

- Η Δήμητρα Καπούτση Καστάνη είναι Πρόεδρος Σ.Σ ΠΑΠ ΔΕΗ 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Δήμητρα Καπούτση Καστάνη έχει εμπειρία στα κοινά, καθώς υπήρξε στο παρελθόν τ. Δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας.

Θέλει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Δήμο. Γι αυτό συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη.

«Η παράταξη διευρύνεται και μεγαλώνει συνεχώς. Καλωσορίζουμε την Δήμητρα Καστάνη Καπούτση ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό πρόσωπο». Με αυτά τα λόγια ο τ. Δήμαρχος Καλλιθέας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της γνωστής Καλλιθεάτισας, που διακρίνεται για την έντονη κοινωνική, πολιτική, πολιτιστική και φιλανθρωπική της δράση.

Η πρώην Δημοτική Σύμβουλος σε δήλωσή της τόνισε:

«Συμμετέχοντας ενεργά στις δημοτικές εκλογές θέτω την υποψηφιότητά μου με το συνδυασμό του αυριανού Δημάρχου Κώστα Ασκούνη «Προοπτική ζωής» και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνει να εκφράσω δημόσια τις ανησυχίες τόσο τις δικές μου όσο και των συμπολιτών μου έτσι όπως τις βιώνω στην καθημερινότητά μου. Έχοντας ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά από διάφορες θέσεις, αλλά και ως δημοτική σύμβουλος, θεωρώ ότι κοιτάζοντας πίσω μπορώ πλέον να αναγνωρίσω ποιοι προσπάθησαν να την αναβαθμίσουν και ποιοι στην καλλίτερη περίπτωση φάνηκαν ανεπαρκείς.

Με βαθιά αγάπη για την πόλη που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, ζητώ την ψήφο σας για να την αλλάξουμε με μεγάλη όρεξη για σοβαρή και έντιμη δουλειά καθώς και άμεσες λύσεις, με καθαρά χέρια και καθαρή συνείδηση, για το καλό του τόπου μας. Δώστε μας τη δύναμη και την εντολή να γίνουμε η φωνή σας πάνω από αλλότρια συμφέροντα και για το κοινό καλό των πολλών. Όλοι είμαστε σημαντικοί για την κοινωνική αλυσίδα της τοπική μας κοινωνίας και θέλουμε τη στήριξη όλων σας. Γνωρίζουμε, μπορούμε, θα τα καταφέρουμε με αλληλεγγύη, και αξιοπρέπεια».