ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – Δείτε ποια γνωστή Πειραιώτισσα είναι η σύζυγος του υποψήφιου Δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


-  Η πρώην Αντιδήμαρχος Πειραιά στηρίζει τον σύζυγό της στη μάχη των εκλογών 

Δείτε ποιος είναι ο Νίκος Κανελλάκης

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Πληροφορηθήκαμε ότι ο Νίκος Κανελλάκης, σύζυγος της δημοφιλούς Πειραιώτισσας, πρώην αντιδημάρχου Πειραιώς, Σίσσυς Αλιγιζάκη είναι υποψήφιος Δήμαρχος στον καλλικρατικό Δήμο Ψυχικού Φιλοθέης.

Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν πριν από χρόνια, όντας και οι δύο τότε αντιδήμαρχοι (η Σίσσυ στον Πειραιά και ο Νίκος στο Ψυχικό).

Σήμερα που εκείνος αποφάσισε να ριχτεί στη μάχη των εκλογών ως υποψήφιος Δήμαρχος η Σίσσυ τον στηρίζει ηθικά και ψυχικά με την μακρόχρονη εμπειρία της από τη δράση της στα κοινά.

Ο Νίκος Κανελλάκης όμως έχει και ένα ακόμη ατού, την αμέριστη συμπαράσταση και  πολύτιμη καθοδήγηση του πετυχημένου πρώην Δημάρχου Ψυχικού Δημήτρη Μαναού καθώς και άλλων νυν καταξιωμένων δημοτικών συμβούλων και ενεργών συμπολιτών  του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ: 

Είναι πολιτικός μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στο project management και μακρόχρονη εμπειρία ως τεχνικός σύμβουλος στον τραπεζικό τομέα αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας (διατηρεί δικό του τεχνικό γραφείο).

Είναι ένας νέος σε ηλικία άνθρωπος, πολύ έμπειρος όμως στα κοινά, καθώς από πολύ μικρός είχε αποφασιστικό ρόλο στα μαθητικά συμβούλια του σχολείου του, αλλά και αργότερα στα φοιτητικά του χρόνια στο Πολυτεχνείο.

Έπειτα,  στο Τεχνικό Επιμελητήριο και βέβαια, εδώ και 20 χρόνια, ως εκλεγμένος δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος. Κυρίως, όμως, είναι ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός με γνώση και όραμα για το Δήμο του.

Ένας άνθρωπος που απεχθάνεται τα στερεότυπα και τις ετικέτες και έχει ήδη καταρτίσει ένα πολυπληθές ψηφοδέλτιο από συνδημότες του που, ανεξαρτήτως πολιτικού “χρώματος” και καταβολών, έχουν κοινή αντίληψη για το τοπικό “γίγνεσθαι” και κυρίως όρεξη για δουλειά και όραμα για τον Δήμο στον οποίο ο ίδιος μεγάλωσε ζει και εργάζεται.

Άμεσες προτεραιότητες της μελλοντικής του δράσης, είναι, ανάμεσα σε άλλα η επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων, η προστασία και διατήρηση της οικιστικής φυσιογνωμίας του Δήμου ως κηπούπολης και η διαφύλαξη του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Περισσότερα για τον ίδιο και την ομάδα του μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του www.nikoskanellakis.gr ή στο www.endipol.gr.

Του ευχόμαστε, λοιπόν, ολόψυχα, καλή επιτυχία!