Στήνεται σκηνικό εκλογών… με τις ευλογίες Καραμανλή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως σας λέμε τις τελευταίες δυο μέρες...
οι πολιτικές εξελίξεις με αφορμή την υπογραφή του νέου μνημονίου θα είναι ραγδαίες!

Ήδη πρωτοκλασάτα στελέχη της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Σκουρλέτης, έχουν ξεκινήσει το χορό των δηλώσεων προς αυτήν την κατεύθυνση...

Αναμένονται και δηλώσεις περισσότερων στελεχών τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των ΑΝΕΛ, οι οποίοικρατούν επιφυλακτική στάση μέχρι το μεγάλο μπαμ!

Καζάνι που βράζει βέβαια πέραν των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, είναι και η ΝΔ, με τις διαφορετικές τάσεις και στάσεις να δίνουν και να παίρνουν.

Να ετοιμαζόμαστε για μεγάλες αλλαγές και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Και για να μην έχουμε αυταπάτες, σαφώς και θα ζητηθούν νέα μέτρα εντός της εβδομάδας, συνοδευόμενα από την υπογραφή νέου μνημονίου-είτε αυτό είναι πιο χαλαρό είτε πιο σφιχτό!

Η 5άδα πάντως τα είπε, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Ομπάμα ο οποίος ζητά άμεσα εξεύρεση λύσης... Μέχρι στιγμής όμως μόνο διαρροές βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

Ο μόνος κερδισμένος και εν μέρει δικαιωμένος από τις εξελίξεις φαίνεται να είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις υπομονετικά... Καθώς σε ερώτημα στενού του συνεργάτη περί εκλογών, η απάντησή του ήταν λιτή και αφοπλιστική: ''Ας γίνει το καλύτερο για την πατρίδα''!

Αυτό κρατήστε το!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε ακόμα ένα ''ενδιαφέρον'' καλοκαίρι!

Πηγή: 24wro.eu