Το σημειωματάριο του Αλέξη Τσίπρα (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διάθεση για... ζωγραφική φαίνεται ότι είχε o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται από το σημειωματάριο που βρήκε το «Secret» της εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ πάνω στο τραπέζι μπροστά από τη θέση που είχε επιλέξει να καθίσει ο κ. Τσίπρας, για να παρακολουθήσει τις ομιλίες των στελεχών του κόμματός του.

Οπως φαίνεται από τα σχέδια που αποτύπωσε ο κ. Τσίπρας, η διάθεσή του ήταν θετική, καθώς σε αυτά περιλαμβάνονται λουλούδια -κυρίως μαργαρίτες- σε διάφορες εκδοχές, αλλά και το παλιό σήμα του Συνασπισμού.

Ωστόσο, στο ίδιο χαρτί ο πρωθυπουργός κράτησε και σημειώσεις που παραπέμπουν στις σκέψεις του για την κυβερνητική πολιτική.

1tsipras notes 1

Για παράδειγμα, είναι γραμμένη η λέξη «Κίνα», που αναφέρεται προφανώς στο επικείμενο ταξίδι του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, στο Πεκίνο, η λέξη «τράπεζες», που παραπέμπει στις εξελίξεις στον χώρο της οικονομίας, ενώ τα νούμερα που παρατίθενται αναφέρονται στην ψηφοφορία της Κεντρικής Επιτροπής.

Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί εντύπωση είναι το όνομα «Γιώργος Τσίπρας» που αναγράφεται και προφανώς αναφέρεται στον εξάδελφο του πρωθυπουργού, ο οποίος ως γνωστόν μία ημέρα μετά -τη Δευτέρα- ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει ρόλο ειδικού συμβούλου στο πλευρό του υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά.

Πηγή: Parapolitika.gr

br