Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση Γλέζου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έντονες αντιδράσεις και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η δήλωση του Μανώλη Γλέζου ο οποίος με επιστολή του ζήτησε συγνώμη από τους Έλληνες για την συμφωνία στις Βρυξέλλες.

Ο Γιάννης Μηλιός κάνει ένα αινιγματικό tweet για το θέμα, ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης εξέφρασε τη διαφωνία του.

Ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter το link που παραπέμπει στο άρθρο του Μανώλη Γλέζου, χωρίς όμως να κάνει κανένα σχόλιο για τα γραφόμενα του ευρωβουλευτή.

Ο κ. Παπαδημούλης από την πλευρά του, επίσης με ανάρτηση στο Twitter, τόνισε ότι σέβεται και αγαπά τον κ. Γλέζο, αλλά πρόσθεσε ότι διαφωνεί με το επίμαχο άρθρο, αναφέροντας ότι αυτή την ώρα πρέπει να είναι δίπλα στη νέα κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα και όχι απέναντί τους.

papadiii

Την ίδια στιγμή παρενέβη και ο Υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης, Αλέκος Φλαμπουράρης, τονίζοντας πως "περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανώλη Γλέζου".

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέκου Φλαμπουράρη:

"Η Ευρώπη παρακολουθεί με ανακούφιση την απομόνωση των ακραίων φωνών της λιτότητας στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τη συμφωνία στο Eurogroup.

Ενώ παράλληλα πάνω από το 80% του ελληνικού λαού στηρίζει τη διαπραγμάτευση. Την ώρα, λοιπόν, που η δύσκολη μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανώλη Γλέζου".

Πηγή: parapolitika.gr