Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Σε στηρίζω, προχώρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έτοιμος να στηρίξει τη συνέχιση της μεταρρυθμιστικής πολιτικής είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος σήμερα το πρωί κάλεσε επί της ουσίας τον Αλέξη Τσίπρα να μη φοβηθεί τη γκρίνια των συνιστωσών ενόψει της νέας συμφωνίας και να προχωρήσει θέτοντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού στη διάθεση του Πρωθυπουργού.

"Αν ο Πρωθυπουργός ειλικρινά πιστεύει όλα αυτά, που είπε στη συνέντευξη τύπου για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, εμείς είμαστε στο πλευρό του. Αρκεί βέβαια κάποια στιγμή να πούμε συγκεκριμένα ποιες είναι αυτές οι μεταρρυθμίσεις" δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Παράλληλα έστειλε σαφές μήνυμα στον κ. Τσίπρα να μη φοβηθεί τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς υποστηρίζοντας ότι οι 17 βουλευτές του Ποταμιού είναι έτοιμοι να ψηφίσουν τη συμφωνία στη Βουλή: "Και επειδή κάποιοι στην Αθήνα έχουν ήδη αρχίσει να μουρμουράνε και να δυσανασχετούν, καλούμε τον κύριο Τσίπρα να μη διστάσει και να μη φοβηθεί. Η Κοινοβουλευτική δύναμη του Ποταμιού είναι εδώ για να στηρίξει τις μεγάλες αλλαγές, που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Το σημαντικό είναι τη Δευτέρα να υπάρξει συμφωνία και να ριχτούμε όλοι στη δουλειά" καταλήγει η δήλωση του κ. Θεοδωράκη..