Αυτός είναι ο άγνωστος γιος του Παναγιώτη Κουρουμπλή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο νέος υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος για τον μοναχογιό του. Πρόκειται για τον ψηλόλιγνο νεαρό ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό του κατά την ορκωμοσία του και δεν έφευγε στιγμή από κοντά του.

Όπως έχει γράψει το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, εκείνος ήταν που τον βοήθησε και του καθοδήγησε προσεκτικά το χέρι προκειμένου ο Παναγιώτης Κουρουμπλής να πάρει την πένα για να υπογράψει την υπουργοποίησή του στη νέα κυβέρνηση. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς που είδαν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα εκείνης της ημέρας στο Προεδρικό Μέγαρο θεώρησαν πως ήταν κάποιος υψηλόβαθμος υπάλληλος της Προεδρίας. Επρόκειτο όμως για τον Λευτέρη Κουρουμπλή που είναι 24 ετών και ζει μόνιμα στη Σητεία της Κρήτης, όπου σπουδάζει και εργάζεται ως διαιτολόγος. Είναι πάντα κοντά στην πολιτική δραστηριότητα του πατέρα του και τον στηρίζει σε κάθε του επιλογή.

Οσοι τον γνωρίζουν μιλούν για ένα παιδί χαμηλών τόνων. Ερχεται συχνά στην Αθήνα και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από μια τόσο σημαντική στιγμή για τον πατέρα του. Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει και μία όμορφη κόρη, την Κατερίνα η οποία είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, ενώ παράλληλα σπουδάζει στο ΤΕΙ Αθήνας κοινωνική λειτουργός.

Πηγή: parapolitika.gr