Στην Βουλή ο Μητσοτάκης για να ακούσει τον Τσίπρα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία αναπάντεχη παρουσία είχαμε στην Βουλή, όπου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα αναγνώσει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, αφού από κοντά θα παρακολουθήσει την διαδικασία ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, κατέφθασε στο ελληνικό κοινοβούλιο λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής, συνοδευόμενος από την κόρη του Αλεξάνδρα.

Όπως είναι λογικό, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων που βρίσκονταν στο σημείο, οι οποίοι έσπευσαν για μία δήλωση.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αρκέστηκε να δηλώσει λακωνικά το εξής: "Ήρθα για να ακούσω τον πρωθυπουργό..." και μπαίνοντας στο εσωτερικό της Βουλής, συνάντησε τον βουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος τον πλησίασε και του είπε "έχετε γράψει τεράστια ιστορία σ' αυτόν τον τόπο"

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναμένεται να καθίσει στα έδρανα των αξιωματούχων στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Είναι μία κίνηση που έχει μία μεγάλη βαρύτητα και προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν είχε πράξει το ίδιο στις προγραμματικές δηλώσεις της προηγούμενης κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: