V for Varoufakis: Η σελίδα στο facebook που κάνει θραύση (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνήθως οι υπουργοί Οικονομικών, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και κάθε χώρας, είναι τα πρόσωπα με την μικρότερη δημοτικότητα. Τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας οι υπουργοί Οικονομικών έμπαιναν με μανία μάλιστα στο στόχαστρο όλων, εξαιτίας των μέτρων που αναγκάζονταν ή όχι να λάβουν και να εξαγγείλουν. Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας ο Γιάννης Βαρουφάκης κατάφερε να αναστρέψει τα δεδομένα και να γίνει αυτός ο πιο δημοφιλής υπουργός της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Στα social media όπου συνήθως διαβάζαμε τα περισσότερα επικριτικά σχόλια για τους κυβερνητικούς, αλλά κυρίως για τους υπουργούς Οικονομικών, τώρα μόνο θετικές αναρτήσεις υπάρχουν για τον Βαρουφάκη ο οποίος μάλιστα … σπάει ταμεία και στο facebook.

Μάλιστα σε λιγότερο από 24 ώρες 10.000 άτομα έσπευσαν να γίνουν φίλοι της σελίδας V for Varoufakis που δημιούργησαν υποστηρικτές του υπουργού Οικονομικών στο facebook. Σήμερα το πρωί δε, είχε ξεπεράσει τις 10.300 φίλους.

Πρόκειται για μια σελίδα που προβάλλει τις δηλώσεις του, τη δράση του και τα μηνύματά του.

Αναφέρει σχετικό κείμενο μέσα στη σελίδα: «Η σελίδα δημιουργήθηκε ως μια κίνηση υποστήριξης της προσπάθειας απεγκλωβισμού από την λιτότητα που εκφράζεται κυρίως από το νέο Υπουργο Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Πιστεύουμε ότι για την διαπραγματευση χρειάζονται πρόσωπα τα οποία θα μπορούν να σταθούν αντάξια των περιστάσεων αντιμετωπίζοντας τους δανειστές ως πραγματικούς εταίρους και όχι ως κάποιους στους οποίους χρωστάμε υποτέλεια. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!»

5554321

Πηγή:  parapolitika.gr