Διεθνές περιοδικό μόδας παραδίδει μαθήματα στυλ στον… Τσίπρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά την στυλιστική προσέγγιση της Vogue στην ''πρώτη κυρία'' της Ελλάδας φαίνεται πως ήρθε και η σειρά του πρωθυπουργού για μερικά μαθήματα... στυλ.

Το διεθνώς καταξιωμένο περιοδικό «Women's Wear Daily» κρίνει τα ρούχα του πρωθυπουργού και του κάνει... ενδυματολογικές παρατηρήσεις.

Ο τίτλος του άρθρου είναι «Αλέξης Τσίπρας, ο άνδρας της Εβδομάδας» και η βαθμολογία που του βάζουν στα ρούχα που φοράει είναι Γ, μία μάλλον... χαμηλή βαθμολογία.

Το περιοδικό, επιπλέον, σημειώνει πως «ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός της Ελλάδας μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, ωστόσο το στυλ του δεν θυμίζει σε τίποτα τo εξαιρετικά κομψό στυλ του Αριστοτέλη Ωνάση».

12301230123

Τι γράφει αναλυτικά για την εμφάνιση του πρωθυπουργού:

Η γραβάτα: Επιλέγει να μη φοράει γραβάτα για να μοιάζει με έναν καθημερινό άνδρα. Ευτυχώς για αυτόν, γιατί έτσι δεν φαίνεται πολύ η έλλειψη «δυνατού» σαγονιού.

Οι ώμοι: Το κοστούμι τον κολακεύει γύρω από τους ώμους αλλά δεν τον κάνει να φαίνεται ισχυρός.

Ο ράφτης: Είναι ο νεότερος πρωθυπουργός της Ελλάδας τα τελευταία 150 χρόνια. Χρειάζεται να ανεβάσει τον πήχη. Το κοστούμι του που μοιάζει με αυτό του σχολείου είναι βαρετό και αλλόκοτο. Πρέπει να ψάξει για έναν Αθηναίο ράπτη με καλή αίσθηση του στιλ και φινέτσα.

Τα μαλλιά: Έχει πολύ ενδιαφέρουσα γραμμή μαλλιών αλλά χρειάζεται να έχει από δίπλα ένα σκεύασμα «Rogain» για θεραπεία τριχόπτωσης. Μπορεί να αρχίζει να χάνει τα μαλλιά του ανά πάσα στιγμή.

Τα χέρια: Έχει κοντά χέρια και το ύφασμα του κοστουμιού δεν βοηθά για να το καλύψει.

Μηροί: Λιγότερο μουσακά, περισσότερη γυμναστική.

Γάμπες: Ο Αθηναίος ράπτης ίσως μπορέσει να περισώσει αυτό το παντελόνι με το να «λεπτύνει» το πόδι.

Παπούτσια: Τα παπούτσια μπορεί να ταιριάζουν με τη ζώνη, όμως είναι εξαφανισμένα. Με ένα καλύτερο σύνολο μπορεί να απογειώσουν την εμφάνιση.

Πηγή: parapolitika.gr