Τα… ευτράπελα Σαμαρά και Τσίπρα κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα στις εκλογές. Μερικά από τα παραλειπόμενα της ψηφοφορίας των πολιτικών αρχηγών... η ταυτότητα του Αντώνη Σαμαρά, τα ψηφοδέλτια του Αλέξη Τσίπρα στο παραβάν, τα γυαλιά της Άντας Παπανδρέου και το καλώδιο που μπήκε εμπόδιο στον Κώστα Καραμανλή...

Ο πρωθυπουργός άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Πύλο, είκοσι λεπτά μετά τις οχτώ το πρωί. Ωστόσο, βγαίνοντας από το παραβάν, έριξε τον φάκελο στην κάλπη και απ' ότι φαίνεται βιαζόταν πολύ καθώς ξέχασε την ταυτότητα του! Μέλη της εφορευτικής επιτροπής φώναξαν τον κ. Σαμαρά και επέστρεψε να πάρει την ταυτότητα του. Πάντως, ο κ. Σαμαράς πήγε μόνος του στο εκλογικό κέντρο ενώ η κόρη και η σύζυγος του επέλεξαν να πάνε μισή ώρα αργότερα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στην Κυψέλη στις έντεκα παρά δέκα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πέταξε αλλά άφησε στο παραβάν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, αφού ψήφισε και μετά από απαίτηση πολλών δημοσιογράφων από ξένα ΜΜΕ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δήλωση και στα αγγλικά, ενώ λόγω του συνωστισμού αναγκάστηκε να ανέβει σε μια καρέκλα για να ακούγεται καλύτερα και από όλους!

br