Βενιζέλος: “Με τον Αλέξη η χώρα θα γίνει νέο Κούγκι!”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, στη διακαναλική συνέντευξη

"Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέξει να κάνει ολα όσα λέει, περί μονομερών ενεργειών, αθέτησης των συμφωνιών και σύγκρουσης με τους δανειστές, υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει η χώρα ένα νέο «Αρκάδι», ένα νέο «Κούγκι»!". Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων στη διακαναλική συνέντευξη ο Ευάγγελος Βενιζελος, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο στόχο του κόμματος που είναι η τρίτη θέση "ώστε να ειναι ο εγγυητής και εκείνη η δύναμη που θα επιδιώξει την ευρύτερη δυνατή εθνικη συναίνεση, για να αποφευχθουν ο κίνδυνοι μας νέας εθνικής καταστροφής".

Επίσης κατέστησε σαφές πως "αν πάμε σε δεύτερες εκλογές για να μας κρατήσουν στη ζωή, για να μας δώσουν ένα προσωρινό σωλήνα αναπνοής -την περίοδο 2010, 2011, 2012 η ΕΚΤ έδωσε 150 δισ. ευρώ, τα οποία μετέφερε με αεροπλάνα. Για να το κάνουν αυτό δεν θα ζητήσουν εγγυήσεις απ' όλα τα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία;» αναρωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος.

Επίσης, με αιχμές κατά της ΝΔ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέκρινε για την... αρπαγή, όχι της Περσεφόνης, όπως είπε, αλλά της κυρίας Γκερεκου, μιας υφυπουργού άλλου κόμματος. Μίλησε ακόμη για παραβίαση των πολιτικών κανόνων. Επίσης, επιτέθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου, εμφανιζόμενος πάντως σίγουρος ότι η παράταξη ενώνεται στην κοίτη του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτήρισε τέλος το Ποτάμι ως «νέα ΔΗΜΑΡ»...

Πηγή: Parapolitika.gr