Βαριές καταγγελίες Τσίπρα για Σαμαρά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το "χοντραίνει" το παιχνίδι ο Αλέξης Τσίπρας και χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Αντώνη Σαμαρά!

Χθες, από την Λάρισα τον είπε - ούτε λίγο ούτε πολύ - "τρελό" και σήμερα τον χαρακτήρισε σκηνοθέτη ενός bank run (τραπεζικός πανικός και μαζική απόσυρση καταθέσεων), με σκοπό όπως είπε να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ και να επιτύχει τον πολιτικό του στόχο, χωρίς να υπολογίσει τη ζημιά στην οικονομία και τη σταθερότητα...

Αναλυτικά τα όσα είπε σε στενούς του συνεργάτες: «Κυβέρνηση και Τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της προεδρικής εκλογής. Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν.

Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική "Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων". Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Βούλτεψη, η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία.

Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bank run, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενων του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου. Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν».