ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ: “Τι το ήθελες το όπλο, δεν σου φτάνει το πρωτάθλημα που σου δίνει ο Τσίπρας”;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Με το ζόρι ο Τσίπρας προσπαθεί να δώσει πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ» ισχυρίστηκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Πέτρος Μαντούβαλος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

«Πρόκειται για εικόνες ντροπής ενός κανιβάλου ανθρώπου, μπροστά σε αστυνομικούς και τόσες χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτό που έκανε να τρέχει μέσα στα γήπεδα με τους σωματοφύλακες, είναι αδιανόητοι τσαμπουκάδες. Έχουμε γίνει ρεζίλι διεθνώς. Θέλει και πρωτάθλημα. Είναι μήνυμα αυτό στα παιδιά, στην κοινωνία;».

Ο κ. Μαντούβαλος με την ιδιότητά του, του δικηγόρου επισήμανε πως: «Η άδεια οπλοφορίας λέει ότι απαγορεύεται σε γήπεδα σε αεροδρόμια, σε δικαστήρια  και γενικά σε χώρους συναθροίσεων, να φέρει το όπλο του ακόμα κι αν έχει άδεια», και διευκρίνισε ότι θα πρέπει να ερευνηθεί «αν το συγκεκριμένο όπλο ταυτίζεται με την άδεια κυκλοφορίας. Έπρεπε να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί».

Και κλείνοντας ο κ. Μαντούβαλος αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στον κ. Σαββίδη: «Το όπλο τι το ήθελες; Δεν σου έφτανε το πρωτάθλημα που σου δίνει ο Τσίπρας;»