Τα μυστικά ραντεβού του ΣΥΡΙΖΑ με τις πρεσβείες στην Αθήνα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν είναι μόνο η τούρκικη πρεσβεία που βλέπουν από την Κουμουνδούρου... Ο "ρόλος" του Νίκου Παππά

Από χθες, όλοι "παίζουν" την είδηση του μυστικού... δείπνου που είχαν η Νάντια Βαλαβάνη και ο Κώστας Ήσυχος του ΣΥΡΙΖΑ με την τούρκο πρέσβη Κερίμ Ουράς σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η εφημερίδα ΑΥΓΗ σήμερα, φιλοξενεί τη σημερινή είδηση λέγοντας πως... έγινε θέμα από το πουθενά και πως εάν ήθελαν να κρύψουν κάτι, δεν θα έτρωγαν σε μέρος που μπορούσαν εύκολα να γίνουν αντιληπτοί.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι αλλού. Οι συναντήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με πρεσβείες έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες και μάλιστα πάντα έχουν το χαρακτήρα του... κρυφτούλι. Τίποτα δεν ανακοινώνεται, τίποτα δεν λέγεται, ωστόσο τα κρυφά ραντεβού - όπως και με τον τούρκο πρέσβη - δεν γίνονται στις πρεσβείες αλλά σε μέρη που δεν θα μπορεί να υπάρξει φωτογραφία και... είδηση.

Ποιος έχει αναλάβει το "συγκεκριμένο έργο"; Ποιος είναι ο "συντονιστής" . Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς. Επίσης, συγκεκριμένο ρόλο έχουν οι Πάνος Σκουρλέτης και η αρμόδια για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Νάντια Βαλαβάνη, η οποία κάνει τα περισσότερα ραντεβού...

Πηγή: Parapolitika.gr