Επίθεση Ζαγοράκη σε Νότη Μαριά: «Η ομάδα σου στηρίζει τα Σκόπια»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σφοδρή επίθεση στον Νότη Μαριά, έκανε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης, με αφορμή ανακοίνωση που έβγαλε ο ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ , όπου κατηγορούσε τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή για καταψήφιση πρότασης για καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μεταξύ άλλων πετάει βόμβα για στήριξη των θέσεων των Σκοπίων και θεατρινισμούς που βλάπτουν το καλό της Ελλάδας.

Αναλυτικά:

"Για όσα ανυπόστατα γράφονται για την καταψήφιση από μέρους μου πρότασης για τις γερμανικές αποζημιώσεις , έχω μόνο ένα πράγμα να πω : Ουδέποτε θα ψήφιζα κάτι που θα ήταν αντίθετο με τα Εθνικά συμφέροντα της Πατρίδας μου. Το αστείο δελτίο τύπου του κ. Μαριά αναφέρεται σε ψηφοφορία που δε διεξήχθη ποτέ, σε κοινοβουλευτική επιτροπή που δε συμμετέχει κανένας Ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ο κος Μαριάς, αν ήθελε να προσφέρει Εθνικό καλό, όφειλε να ενημερώσει τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, αλλά και να ενημερωθεί για τις πολιτικές ισορροπίες του Ευρωκοινοβουλίου. Το μόνο που κατάφερε είναι να λάβει μια αρνητική απάντηση για ένα μείζον Εθνικό μας θέμα, θέτοντας το χωρίς καμία προεργασία και συντονισμό. Τα «καουμποϊλίκια» στα Εθνικά θέματα μόνο κακό μπορούν να κάνουν.

Ας ξεκινήσει λοιπόν τους θεατρινισμούς από τη δικιά του πολιτική ομάδα, που άλλωστε στηρίζει τα Σκόπια σε κάθε τους βήμα... Πρέπει να καταλάβει, ο κάθε κ. Μαριάς ότι εδώ θα πρέπει να λειτουργήσουμε ως ομάδα για το καλό της Ελλάδας μας».

Πηγή: parapolitika.gr