Ο Σκουρλέτης δεν έδωσε τον λόγο στην Περιφερειακή Ένωση Διαδικτυακών ΜΜΕ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν δόθηκε το δικαίωμα ερώτησης στα περιφερειακά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης στη συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Γκάφα ολκής από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του προέδρου Τσίπρα στη ΔΕΘ, αφού σε αντίθεση με όσα ο Αλέξης Τσίπρας ευαγγελίζονταν μία ημέρα πριν στην ομιλία του περί της ελευθερίας του λόγου και την ενίσχυση του περιφερειακού Τύπου, ο ίδιος δεν έδωσε το δικαίωμα ερώτησης στον εκπρόσωπο της Π.Ε.ΔΙ.Μ.Μ.Ε. (Περιφερειακή Ένωση ΔΙαδικτυακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης). 

Και να φανταστείτε ότι η Π.Ε.ΔΙ.Μ.Μ.Ε. απαριθμεί 21 μέλη - τις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα περιφερειακές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, που διαβάζονται καθημερινά από εκατοντάδες χιλιάδες...


Την ίδια στιγμή, πέραν των εκπροσώπων των καθεστωτικών Μέσων, ο κ. Σκουρλέτης έδωσε τον λόγο σε κάποιες από τις πιο απίθανες δημοσιογραφικές περιπτώσεις. 


Γκάφα ολκής του εκπροσώπου Τύπου, ανικανότητα σε βαθμό επικινδυνότητας ακόμη για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;


ΠΗΓΗ: parapolitika.gr


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΕΔΙΜΜΕ