Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Λαμπίρη με τα σπαρκατικά λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!


Συγκλονιστικός ο αποχαιρετισμός της Ντόρας Μπακογιάννη. Έβαλαν τα κλάματα οι συντελεστές της εκπομπής…

Ράγισε ο τόπος με το τελευταίο αντίο της Ντόρας Μπακογιάννη στον πολυαγαπημένο της πατέρα. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αφήνεται σήμερα στην αγκαλιά της κρητικής γης και οι δικοί του άνθρωποι είναι εκεί για να τον αποχαιρετήσουν.

«Δεν ξέρω αν βλέπεις αλλά τα Λευκά Όρη κρατούν ακόμα χιόνι στις κορφές τους. Μην ανησυχείς. Είμαστε όλοι εδώ και πρώτα απ’ όλα οι φίλοι σου… Πού να βρω τη δύναμη να σε αποχαιρετήσω; Στέκω όρθια στην γη που τόσο αγάπησες και προσπαθώ στην περηφάνεια μου για σένα να βρω την αντοχή… Ψηλέ περήφανε πατέρα μου σήκω πάνω γιατί άδειασε ο τόπος. Έχουν έρθει φίλοι πολλοί και δεν πάει να τους πω ότι απόθανες. Σήκω πάνω γιατί θα χαράξει και δεν θα ‘σαι», ήταν μερικά από τα συγκλονιστικά λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στην εκπομπή La Biri που βρισκόταν σε απευθείας σύνδεση με την Κρήτη, το κλίμα ήταν βαρύ. Η Χρίστινα Λαμπίρη δεν άντεξε… Δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια της…

Σπαρακτική…

«Η Ντόρα είναι συντετριμμένη! Σπαρακτική! Το είδαμε χθες σε όλη τη διάρκεια της τελετής στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Δεν μπορείς να μετρήσεις τον πόνο σε κανέναν άνθρωπο. Για όλα τα μέλη της οικογένειας είναι τεράστια η απώλεια. Απλά κάποιοι είναι πιο κοντά, πιο ευαίσθητοι…», ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια σκούπιζε συχνά τα μάτια της, καθώς η συγκίνησή της ήταν πολύ μεγάλη.

«Το πιο πολύτιμο πράγμα που έχει ο καθένας από μας είναι η οικογένεια. Πάνω απ’ όλα η οικογένεια.

[g_youtube v=»KBrvihnPZh8″]

zappit