Θρίλερ με Καρβέλα-Epsilon: Αγωγή-μαμούθ από το κανάλι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αρκετοί ήταν εκείνοι που στο πρώτο άκουσμα της συνεργασίας Epsilon και Νίκου Καρβέλα, γνωρίζοντας προσωπικότητες και καταστάσεις εκ των έσω, θεωρούσαν πως δε θα εξελισσόταν… ήρεμα.

Μετά τον πολυσυζητημένο καβγά του Μένιου Φουρθιώτη και του πασίγνωστου μουσικοσυνθέτη στο live του περασμένου Σαββάτου, όλα δείχνουν πως η υπόθεση έχει πάρει πια τη δικαστική οδό.

Όπως αναφέρθηκε στο Happy Day, έπειτα από μία συνάντηση των δύο πλευρών στην οποία φαίνεται πως ήταν παρούσα και η Αννίτα Πάνια, η διοίκηση του καναλιού του έστειλε αγωγή ύψους 500.000 ευρώ!

H αιτιολογία σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, είναι ότι η συμπεριφορά του Καρβέλα εμπόδιζε την ομαλή διεξαγωγή του σόου, σε τέτοιο σημείο ώστε να υποβαθμίζεται η τηλεοπτική εικόνα και κατά συνέπεια η «πορεία» του εν λόγω προϊόντος.

Μάλιστα, κατά τα φαινόμενα, είχε προϋπάρξει ένα προειδοποιητικό εξώδικο προς τον μουσικοσυνθέτη με σκοπό να τον αναγκάσει να εκτελέσει τον κεκτημένο του ρόλο στην κριτική επιτροπή, γεγονός που δε συνέβη όπως υποστηρίζει το κανάλι.

koolnews.gr