ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ SURVIVOR: Πότε γίνεται ατομικό το παιχνίδι και οι 6 παίκτες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο


Πείτε την αλήθεια. Μπορεί πολλοί από εσάς να ανοίξατε σαμπάνιες τη μέρα που έφυγε από το παιχνίδι ο Χανταμπάκης, αλλά από τότε το Survivor έχει γίνει ελαφρώς ξενέρωτο.

Με «Χάντα» και Λάμπρο Χούτο στο παιχνίδι, ήξερες τουλάχιστον ότι σίγουρα κάτι θα γίνει και θα ανάψουν τα αίματα στο reality και στο Twitter.

Τώρα το πιο συγκλονιστικό που έχουμε δει τις τελευταίες 3 εβδομάδες είναι το ελληνοτουρκικό γλέντι

Παρόλα αυτά η τηλεθέαση του Survivor παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα και η παραγωγή αισιοδοξεί ότι τα νούμερα αυτά θα μεγαλώσουν και άλλο, οδεύοντας προς την τελική ευθεία του παιχνιδιού, όταν θα γίνει και η μεγάλη ανατροπή. Από ομαδικό το Survivor θα γίνει ατομικό. 

Πότε θα γίνει αυτό;

Η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά όπως την ξέρουμε έως τώρα, δηλαδή με αγωνίσματα με έπαθλο φαγητό και ασυλία και με συμβούλια αποχώρησης μέχρι να μείνουν 6 παίκτες.

Τότε αλλάζουν όλα. Το Survivor γίνεται ατομικό, ξεχνάμε δηλαδή τις δυο ομάδες και μιλάμε πλέον για ένα νέο παιχνίδι, στο οποίο κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του, προσπαθώντας να αφήσει πίσω του τους αντιπάλους (και όχι πια συμπαίκτες) ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Χρησιμοποιώντας την κοινή λογική και αν δεν γίνει κάποια μεγάλη έκπληξη μπορεί να υποθέσει κάποιος με σχετική ασφάλεια ότι οι 6 που θα μπουν στην τελική ευθεία θα είναι ο Ντάνος, ο Χρανιώτης και ο Κοκκινάκης από την ομάδα των διασήμων και από τους μαχητές , ο Μάριος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος και τν τριτο να παιζετε αναμεσα σε σπαλ και μισθοφόρο.Πηγή: menshouse.gr