ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ εγκλήματος 36χρονης: «Δείχνει τον 38χρονο γιατρό δολοφόνο να πετάει τα…»


Τι δείχνει το βίντεο φωτιά που έχει σχέση με τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας από τον 38χρονο γιατρό; Οι ύποπτες κινήσεις του γιατρού τη μοιραία νύχτα της εξαφάνισης της 36χρονης Γεωργιανής που βρέθηκε δολοφονημένη σε δάσος της Χαλκιδικής αποκαλύπτονται σε βίντεο που έχουν στις διάθεσή τους οι αστυνομικές και ανακριτικές αρχές, εικόνες από τα οποία έφερε στο «φως» η Realnews.

Σε ένα από αυτά, που παρουσιάζει το enikos.gr φαίνεται ο γιατρός να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να ρίχνει κάποιο αντικείμενο σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων Οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Κική Πακιρτζίδου, σύμφωνα με τo ρεπορτάζ της Δήμητρας Πανανού στη Realnews, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο στον συγκεκριμένο κάδο να πέταξε ο

κατηγορούμενος τα ρούχα της άτυχης 36χρονης Ντιάνας, μετά τη δολοφονία, προκειμένου να εξαφανίσει πιθανό γενετικό υλικό.

Το χρονικό

Στο βίντεο, ο γιατρός λίγες ώρες μετά το ραντεβού του με τη μεσίτρια στο Ιπποκράτειο, εγκαταλείπει την εφημερία, μπαίνει στο αυτοκίνητό του και ακολουθεί μια περίεργη πορεία μέχρι το σημείο που βρέθηκε το πτώμα της 36χρονης, όπως προκύπτει άλλωστε και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του.

Ο ειδικευόμενος γιατρός υποστηρίζει ότι ήθελε να πάει μια βόλτα, ωστόσο οι αιτιάσεις του δεν φαίνεται να πείθουν τις Αρχές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Realnews, σύμφωνα με το υλικό, στις 22:37 της 26ης Απριλίου,ο 38χρονος φαίνεται να κατευθύνεται στο όχημά του που είχε σταθμεύσει απέναντι από το Ιπποκράτειο. Μπαίνει στο αυτοκίνητο και το οδηγεί στο υπόγειο πάρκινγκ του νοσοκομείου.

Ο ίδιος δικαιολόγησε την κίνησή του αυτή στην ανακρίτρια λέγοντας πως ήθελε να μεταφέρει άπλυτα ρούχα. Στις επίμονες ερωτήσεις της δικαστικού, όμως γιατί δεν τα μετέφερε εξαρχής φαίνεται ότι υπέπεσε σε ανακρίβειες.

Ο ειδικευόμενος ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να τα μεταφέρει γιατί κρατούσε σακούλες με τρόφιμα και αναψυκτικά. Στο βίντεο, ωστόσο εμφανίζεται να κουβαλάει στην πλάτη ένα μικρό σακίδιο.

Στη συνέχεια, μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητο και κατευθύνεται προς τη Χαλκιδική. Ώρες μετά οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν την κίνηση του οχήματος σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Θεσσαλονίκης.

Σε κάποιο σημείο της διαδρομής στις 04.01 τα ξημερώματα της 27ης Απριλίου ο αγγειοχειρουργός σταματά το αυτοκίνητο, κατεβαίνει και ρίχνει κάποιο αντικείμενο σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων. Όπως προαναφέραμε, η αστυνομία και η οικογένεια αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο το «αντικείμενο» αυτό να είναι τα ρούχα του θύματος.

Σημειώνεται ότι το πτώμα της άτυχης μεσίτριας βρέθηκε γυμνό σε δασώδη περιοχή της Χαλκιδικής και σε προχωρημένη σήψη.

Δείτε το βίντεο (το επίμαχο σημείο όταν το ρολόι δείχνει 04:01:25)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, λίγο πιο κάτω και ένα λεπτό αργότερα, ο άντρας σταματά, για ακόμη μια φορά, σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όχι για να βάλει βενζίνη, αλλά-όπως αποκαλύπτεται από τη δικογραφία-για να πλύνει το όχημά του, γεγονός που προκαλεί ποικίλα ερωτήματα.

Ενώ στην ίδια κίνηση προβαίνει και λίγες ώρες αργότερα, έχοντας πια ξημερώσει. Απαντώντας στην ερώτηση της ανακρίτριας γιατί την ημέρα που εξαφανίστηκε η 36χρονη πήγε το αυτοκίνητό του σε δύο πλυντήρια αυτοκινήτων, ο 38χρονος δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας:

«Συνηθίζω να καθαρίζω το αυτοκίνητο πολύ συχνά. Μπορεί και πάνω από μια φορά την εβδομάδα. Είμαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα». Ερωτηθείς γιατί το έπλυνε μόνο εσωτερικά, είπε ότι δεν υπήρχε δυνατότητα για εξωτερικό πλύσιμο εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο πλυντήριο αυτοκινήτων.

[g_youtube v=»ajfPxCDNlng»]