SURVIVOR: Τσαμπουκάς πίσω απο τις κάμερες – Επίθεση της Βαλαβάνη στον Ντάνο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κάτι πρέπει να συμβαίνει μεταξύ αυτών των δυο. Κάτι που δεν μπορεί να μαζευτει με μια μικρή απομόνωση και μια ανθρώπινη αγκαλιά όπως την χαρακτήρισε ο Αγγελόπουλος. Χθές κατα την διάρκεια του αγωνίσματος έγινε κάτι που πέρασε απαρατήρητο, επιβεβαιώνοντας όσα γράφαμε για τσαμπουκάδες πρίν απο μερικές μέρες. Είδατε όλοι τι συνέβη με Σπαλιάρα και Χρανιώτη. Μόνο που το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι τίποτε μπροστά στο «μπεν χουρ» Βαλαβάνη Αγγελόπουλου.

 
Κάποια στιγμή ο Ντάνος ρωτάει την Βαλαβάνη: «Σε ενοχλεί;» κι εκείνη του απάντά: «Με ενοχλεί, ναι. Με ενοχλεί γιατί είσαι στην ομάδα μου. Δεν θέλω να γίνονται αυτά…» Τι μπορεί να έκανε ο Γιώργος; Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα έμμεσα, από τα χείλη του Τσάνγκ που ήταν θυμωμένος επειδή τα κορίτσια ενώ έχανε η ομάδα του χασκογελούσαν. Ο Κινέζος αποκάλυψε τι έκανε η Ειρήνη λέγοντας: «Εδώ έκανε αστειάκια με τους αντιπάλους».
 
Προφανώς ο Ντάνος την ώρα που απομακρύνθηκε από την ομάδα μίλησε με την αντίπαλη παίκτρια και ενοχλήθηκε η Βαλαβάνη, η οποία τελικά δείχνει να ενοχλείται πολύ εύκολα λέμε…
 
Μια ενόχληση που έμαθα ότι συνεχίστηκε και πίσω απο τις κάμερες μετα το έπαθλο της μακαρονάδας…
 
[g_youtube v="qB9LJ5xdVKw"]
 
Πηγή: Nassosblog