Αυτή είναι η παρουσιάστρια που ήθελε ο Alpha στη θέση της Μενεγάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ελένη Μενεγάκη χθες μέσα από την εκπομπή της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον Alpha και την επόμενη σεζόν δε θα τη δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό.

Σήμερα, η γνωστή παρουσιάστρια της Κρήτης, Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι της είχε γίνει κρούση από τον Alpha ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό του τη νέα σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη.

«Μου έκαναν πρόταση από τον Alpha, γενικά για την μεσημεριανή ζώνη. Ήταν κάτι που είχα ανακοινώσει στη διοίκηση του σταθμού, είχα πάρει την απόφασή μου. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν. Η τελική μου απόφαση ήταν να πάω στον Alpha, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά γιατί διαφωνήσαμε στα ψιλά γράμματα των συμβάσεων. Από τις 6 Μαΐου και μετά δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τον συγκεκριμένο σταθμό», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η πρώτη κρούση από τον Alpha στην όμορφη Ιωάννα έγινε τον Φεβρουάριο, με τις κινήσεις προσέγγισης να είναι αλλεπάλληλες ακόμη και την περίοδο της καραντίνας.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή είχε ενημερώσει την “ΚΡΗΤΗ TV” για την τιμητική πρόταση που δέχτηκε από τον Alpha, με το κανάλι της Κρήτης να ανάβει "πράσινο φως" για την αποδέσμευσή της με το τέλος της τωρινής σεζόν.

Ωστόσο όπως ανέφερε η ίδια δεν έδεσε τελικά το γλυκό.

Πηγή:Ereportaz.gr

br