Η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει την πανδημία από τον περασμένο Σεπτέμβριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Λίτσα Πατέρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», το βράδυ της Πέμπτης και αποκάλυψε ότι είχε προβλέψει την πανδημία του κορονοϊού από τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα η κυρία Πατέρα σε ερώτηση του παρουσιαστή για το θέμα αυτό είπε ότι: «Πιστεύω πολύ στο Θεό και δεν έχουν βρεθεί ακόμα δύο πλανήτες, επομένως πρέπει να κρατάμε επιφυλάξεις! Η Αστρολογία με οδηγεί απευθείας στο Θεό και θα σου πω γιατί. Όταν λες “την τάδε εποχή”, πολύ πιο νωρίς, “θα γίνει το τάδε πράγμα” και γίνεται, τί λες; Κάτι είναι από πάνω! Εγώ λέω ότι είμαστε σαν σκοινάκια. Θέλεις να σου φέρω για την πανδημία που έχω γράψει. Ας πούμε, εγώ τον επετειακό “Αστρολόγο” τον γράφω τον Σεπτέμβριο και αυτό είναι γραμμένο στον επετειακό “Αστρολόγο” και έγινε τώρα, δηλαδή η πανδημία».

Ακολούθως, μια και για αρκετά χρόνια υπήρξε συνεργάτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κάνοντας τις αστρολογικές της προβλέψεις, σε ερώτηση γι αυτήν, είπε: «Είναι εξαιρετική, ακούει πάρα πολύ, έχει διαίσθηση και έχει διαβάσει πολύ. Το πρώτο βιβλίο μου, θυμάμαι, εκείνη με έβαλε και το έγραψα».

Για το γεγονός ότι αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 μετά από 30 χρόνα, η κ. Πατέρα είπε «δεν μετάνιωσε που έχει φύγει από τον σταθμό», αλλά είχε να πει καλά λόγια τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μου έγιναν προτάσεις με καλά χρήματα. Την εποχή εκείνη έδιναν χρήματα για να φύγεις. Νιώθω, όμως, τον ΑΝΤ1 σαν σπίτι, σαν οικογένειά μου. Προχθές που γύρισα από την καραντίνα, είπα: “Είμαι στον φυσικό μου χώρο”. Αγάπησα πολύ τον πρόεδρό μας, τα παιδιά τώρα, έχουν γίνει οικογένεια. Δένομαι πάρα πολύ με τους ανθρώπους, με τα παιδιά. Έπεσαν πολλά χρήματα, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο, γιατί μέσα από την πορεία που διαγράφουμε -ο καθένας έχει ανάγκη από τα χρήματα- είναι το τι πιστεύεις, τι άνθρωπος είσαι, τι θες να “προδώσεις” για κάτι άλλο που είναι άγνωστο, που δεν το ξέρεις. Δεν το μετάνιωσα ποτέ!».