Πασίγνωστη δημοσιογράφος έκανε δημόσιες σχέσεις σε λαϊκή τραγουδίστρια που ήταν ένα σκαλί πριν την κονσομασιόν!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ρίκα Βαγιάννη βρέθηκε στην παρέα του «Στα καλά καθούμενα» το πρωί της Κυριακής και πάνω στο παιχνίδι με τις ερωτήσεις που συνηθίζει η παρέα αποκάλυψε μια δουλειά που έκανε αναγκαστικά στο παρελθόν λόγω της κακής οικονομικής της κατάστασης.

Εύλογα οι παρουσιαστές την ρώτησαν για το ποσό που πήρε κι εκείνη απάντησε διηγούμενη την ιστορία...

«Κατά τη γνώμη μου το πόσα είναι σχετικό, γιατί αν δεν έχεις μια δραχμή στην τσέπη, δέκα δραχμές είναι ιλιγγιώδες ποσό και παχυλός μισθός. Μου έχει τύχει μια φορά που πραγματικά, όχι δουλειά δεν είχα, μιλάμε το ρεύμα κομμένο. Και μου ζήτησαν να κάνω δημόσιες σχέσεις – παραγωγή βιντεοκλίπ σε μία πάρα πολύ λαϊκή τραγουδίστρια η οποία ήταν ένα σκαλί πριν την κονσομασιόν.

Την είχε ερωτευτεί ένας κύριος που είχε μια καφετέρια στον Χολαργό, και η καφετέρια έβγαζε καλά χρήματα στα τέλη τις δεκαετίας του '80, αρχές του '90. Με ρωτήσαν για τίποτα κονέ και λέω «ξέρω όλο τον κόσμο». Τίποτα δεν ήξερα, δούλευα ακόμα στην εφημερίδα, στο περιοδικό και να της κάνω βιντεοκλίπ.

Θυμάμαι είχα πάρει τότε 400.000 δραχμές για να τους κάνω τις δημόσιες σχέσεις. Το έκανα το βιντεοκλίπ, το παρέδωσα. Ένα τρομαχτικό δράμα το οποίο το είχαμε γυρίσει στον ημιόροφο της καφετέριας.»

{youtube}U3v5pbR46Zs{/youtube}

Zappit