ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Δωροεπιταγή από τα Intersport & δυο ακόμη προσφορά εκτάκτως σήμερα


Εκτάκτως σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας με μεγάλες αποκαλύψεις

Οι μεγάλες προσφορές συνεχίζονται ΕΚΤΑΚΤΩΣ σήμερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ…

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 10€ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ για αγορές από τα καταστήματα Intersport!

1 epitagi pp

Τα Παραπολιτικά και τα καταστήματα Intersport σας κάνουν δώρο 10€ με κάθε σας αγορά από 60€ και πάνω! Μια πραγματικά εκπληκτική προσφορά που θα μειώσει σημαντικά το κόστος των φετινών σας αγορών για αθλητικά!
Αποκτήστε πολύ πιο φθηνά όλα τα αθλητικά είδη που θα χρειαστεί το παιδί σας για το σχολείο, αλλά και τα δικά σας ρούχα και αξεσουάρ για τη γυμναστική σας!

Και προσέξτε! Μπορείτε να εξαργυρώνετε 1 δωροεπιταγή των 10€ για κάθε 60€ αγορών!
Τις μαγικές δωροεπιταγές των Intersport θα τις βρείτε και στην απλή έκδοση των Παραπολιτικών των 2€!

Ιστορία του Ελληνικού Έθνους – ΝΕΟΣ Τόμος
ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ 1913 ΩΣ 1941
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

1polemos pp

Οι εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις και οι διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας από την αντεπανάσταση του 1923 ως την ανατροπή του Πάγκαλου. Οι εξελίξεις της Οικονομίας από το 1919 ως το 1926. Οι κυβερνήσεις συνασπισμού (1926 – 1928) και η τετραετία του Βενιζέλου (1928 – 1932). Η μεταβατική περίοδος από το Μάιο 1932 ως το Μάρτιο 1933. Η διακυβέρνηση της χώρας από το Λαϊκό κόμμα (Μάρτιος 1933 – Φεβρουάριος 1935). Το κίνημα του Μαρτίου 1935, η παλινόρθωση της μοναρχίας και η κατολίσθηση στη δικτατορία. Η δικτατορία της 4ης Αυγούστου. Η Ελλάδα μεταξύ της Αγγλίας και του Άξονα. Ο πόλεμος του 1940/1941. Η πρώτη περίοδος του Ελληνοϊταλικού πολέμου (Οκτώβριος – Δεκέμβριος 1940). Η απόρριψη του ιταλικού τελεσιγράφου. Η ιταλική εισβολή και η απώθησή της (28 Οκτωβρίου – 13 Νοεμβρίου 1940). Η ελληνική αντεπίθεση και η προέλαση στην Αλβανία. Η δεύτερη φάση του Ελληνοϊταλικού πολέμου (Ιανουάριος – Απρίλιος 1941). Η Ελλάδα στα πλαίσια της παγκόσμιας συρράξεως. Η γερμανική εισβολή, η ελληνική άμυνα και η κατάληψη της Ελλάδος. Η μάχη της Κρήτης. Η ιστορική σημασία του Ελληνοϊταλικού και του Ελληνογερμανικού Πολέμου.

& Μη χάσετε τους επόμενους 3 τόμους για τον σύγχρονο ελληνισμό από το 1941 ως το τέλος του αιώνα

—-
Με την έκδοση των 2€
AVATAR
2 DVD ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

1 dvd pp

Το Avatar είναι μια περιπέτεια κόμικ που διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό ασιατικό κόσμο χωρισμένο σε 4 έθνη-φυσικά στοιχεία: Το έθνος της Φωτιάς, το έθνος του Νερού, το έθνος της Γης και οι νομάδες του Αέρα.
Αυτή η επική ιστορία ακολουθεί το ταξίδι το 12χρονου Aang, ενός διστακτικού ήρωα,
που πρέπει να χριστεί ηγέτης σε κάθε ένα από τα τέσσερα στοιχειά, για να ηγηθεί στην μάχη ενάντια στο εχθρικό έθνος της Φωτιάς και να αποκαταστήσει την ισορροπία
στον –διασπασμένο από τον πόλεμο-κόσμο του.
Θα καταφέρει ο AVATAR να ελέγξει τα 4 στοιχεία της Φύσης και να σώσει τον κόσμο;
Αποκτήστε 2 DVD της εκπληκτικής σειράς AVATAR. Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά!