Η JYSK έφτασε στη Σαλαμίνα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 9 το πρωί θα ανοίξει τις πόρτες του το κατάστημα JYSK Σαλαμίνας και η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών αποκλειστικά για το νέο κατάστημα.

 

Δείτε εδώ τα πάντα για τα εγκαίνια, το φυλλάδιο και τις αποκλειστικές προσφορές εγκαινίων!

 

Η JYSK (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ) είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της.

Τα καταστήματα JYSK διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη για το σπίτι, από έπιπλα σπιτιού και κήπου έως στρώματα, κλινοσκεπάσματα, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα.

Η επίσκεψη σε ένα κατάστημα JYSK είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για ανανέωση με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο ενώ το επιχειρηματικό της μοντέλο έχει απόλυτη επιτυχία παγκοσμίως.

Δεν είναι τυχαίο ότι η JYSK διαθέτει σήμερα πάνω από 3.100 καταστήματα σε 49 χώρες ενώ κατά μέσο όρο δύο νέα καταστήματα JYSK ανοίγουν κάθε εβδομάδα κάπου στον κόσμο. Αυτή την Τετάρτη είναι η σειρά της Σαλαμίνας να υποδεχτεί ένα νέο κατάστημα JYSK.

 

Το νέο κατάστημα της JYSK στη Σαλαμίνα βρίσκεται στη Σαλαμινομάχων 2, Παλούκια, έξοδος λιμανιού.

 

H JYSK εκδίδει και διανέμει ένα νέο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα έτσι ώστε να έχει πάντα μια εξαιρετική προσφορά για όλους τους πελάτες της.

Στην Ελλάδα η JYSK δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ με το κατάστημα στη Σαλαμίνα η JYSK φτάνει πλέον τα 54 καταστήματα στην Ελλάδα ενώ διαθέτει και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr.  

Το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων JYSK δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της  σε όλη την Ελλάδα να βρουν έπιπλα και είδη για το σπίτι με σκανδιναβικό design και εξαιρετική τιμή χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από την πόλη ή το νομό τους.

 

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος JYSK Σαλαμίνας αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία ανανέωσης του σπιτιού.  Έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές.

Προσφορές έως και 70%, δωρεάν μεταφορικά τις τέσσερις πρώτες ημέρες, δωροκάρτες για τους πρώτους πελάτες, δώρα, μουσική, κεράσματα είναι μερικοί από τους λόγους που μια επίσκεψη στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK στην Σαλαμίνα είναι επιβεβλημένη.

 

Εγκαίνια νέου JYSK Σαλαμίνας, Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 9 το πρωί.

Να είστε εκεί!