ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Εκτάκτως σήμερα με τέσσερις μεγάλες προσφορές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μεγάλες αποκαλύψεις και πολλές προσφορές ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Παρασκευή στα περίπτερα όλης της χώρας

Νέες μεγάλες προσφορές και εκτάκτως την Παρασκευή με τα Παραπολιτικά

Σταμάτης Γονίδης – Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του

1 gonidis p

Τα Παραπολιτικά έρχονται εκτάκτως αυτή την Παρασκευή, με μια μοναδική προσφορά που πρέπει να αποκτήσετε! Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Σταμάτη Γονίδη, για πρώτη φορά σε ένα συλλεκτικό CD. Στο μοναδικό αυτό CD θα βρείτε τα πιο αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου ερμηνευτή, συγκεντρωμένα:

• ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ
• ΟΛΑ Σ' ΑΓΑΠΑΝΕ
• 2:30
• ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ
• ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
• ΜΟΝΟΣ ΣΕ ∆ΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ
• ∆ΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡ∆ΙΑ
• ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ
• ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΩ
• ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΑΚΟΜΑ
• ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
• ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑ∆Υ ΣΤ' ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Ακόμα,

Ιστορία του Ελληνικού Έθνους – 19ος Τόμος

1 ist p ek


Το μεγάλο έργο πολιτισμού που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι!

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ – ΜΕΣΟΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΧΡΟΝΟΙ
Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία του Ελληνικού Έθνους. Οι κρίσιμοι χρόνοι 642 - 802 μ.Χ. Οι εξελίξεις στη διαδοχή του Ηρακλείου, η αραβική προέλαση στη Βόρεια Αφρική και η πρώτη αραβική εκστρατεία στην Κωνσταντινούπολη. Η Συριακή δυναστεία των Ισαύρων και η βασιλεία του Λέοντος Γ΄, η Εικονομαχία, η λύση της εικονομαχικής κρίσης. Η ανόρθωση. Νικηφόρος Α΄ και διάδοχοι, η Μακεδονική δυναστεία, το βουλγαρικό κράτος, οι Νότιοι Σλαύοι των Δυτικών Βαλκανίων. Εκκλησία και Κράτος. Η ενοποίηση του Ευρασιατικού χώρου. Βυζαντινό κράτος: ακμή και παρακμή. Πολιτεία, οικονομία, κοινωνία.

Μαζί,
Κουπόνι Αξίας 100€ για τις Παιδικές Κατασκηνώσεις THE RANCH

1 ranch p

11 ημέρες για 295€ (αντί 395€)
Ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε ένα τόπο θρυλικό!
Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH είναι εκεί για να σας προσφέρει με Ασφάλεια στιγμές Δράσης, Άθλησης, Ψυχαγωγίας, Χαλάρωσης και πολύ Παιχνιδιού σε ένα χώρο, που «δένει» αρμονικά το Φυσικό περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες Οικολογικές μας εγκαταστάσεις Άθλησης & Διαμονής!

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.
2. Το εκπτωτικό κουπόνι των 100 ευρώ ισχύει για ένα ενδεκαήμερο διαμονής ενός παιδιού ηλικίας 6 έως 16 ετών στις παιδικές κατασκηνώσεις THERANCH, που βρίσκονται στην Κοιλάδα Σοφικού Κορινθίας, για μία κατασκηνωτική ημιπερίοδο.
3. Οι κατασκηνωτικές ημιπερίοδοι χωρίζονται ως εξής: Α) 18/6/2015 έως 29/6/2015 Β) 28/6/2015-9/7/2015 Γ) 12/7/2015 έως 23/7/2015, Δ) 22/7/2015 έως 2/8/2015 Ε) 4/8/2015 έως 15/8/2015 ΣΤ) 14/8/2015 έως 25/8/2015. Η επιλογή της κατασκηνωτικής ημιπεριόδου εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κατασκήνωσης.
4. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του.
5. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ένα άτομο και αποκλειστικά για μία ημικατασκηνωτική περίοδο.
6. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι την προηγούμενη της κυκλοφορίας του επόμενου κατά σειρά φύλλου της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, άλλως η εφημερίδα και η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ δικαιούνται να αρνηθούν την κάρπωση της προσφοράς.
7.Για την ισχύ του κουπονιού θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία τις ώρες 08:00 έως 17:00, τις εργάσιμες ημέρες. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: τηλ.2104100121/2104100122, φαξ:2104100123/email:[email protected], website:htpp://www.ranch.gr, www.facebook.com/theranchsa
8. Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη του κουπονιού. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού. Επίσης, η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ’ οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/ καταλληλότητα/ εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελε τυχόν υποστεί οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς.
9. Η εφημερίδα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού ή σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων της κατασκήνωσης.
10. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
11. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.
12. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: The RANCH: Τηλ.: 210-4100121 – 2, 2741093800, www.ranch.gr e-mail: [email protected]

----
Με την έκδοση των 2€
HELLO KITTY & ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

1 kitty p

2 DVD - 2 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ… ΜΑΖΙ!!!!!

Μη χάσετε τα 2 DVD με τις αγαπημένες σειρές των παιδιών, μεταγλωττισμένες στα ελληνικά!