Δείτε το πρωτοσέλιδο της Επένδυσης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η νέα πολιτικο-οικονομική εφημερίδα στα περίπτερα όλης της χώρας

Ναι σε όλα, λέει η κυβέρνηση στις απαιτήσεις της τρόικας. Όλο το παρασκήνιο της δραματικής διαβούλευσης των Αθηνών με τους δανειστές. Τα τελεσίγραφα των τροικανών οδηγούν την κυβέρνηση σε άνευ όρων αποδοχή επώδυνων όρων και αλλαγών, όπως η αύξηση του ΦΠΑ, η αύξηση του ορίου ηλικίας για τις συντάξεις χωρίς παράθυρα και πρόωρη συνταξιοδότηση, το ασφαλιστικό ακόμα και νέο κύμα απολύσεων.

Η κυβέρνηση επιδιώκει μια συμφωνία που κορυφαίοι υπουργοί θεωρούν υψηλής επικινδυνότητας και φέρνει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης με εκτίμησή του στην «ΕΠΕΝΔΥΣΗ» δηλώνει αισιόδοξος και δηλώνει «Δεν θεωρώ ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Εκτιμώ ότι θα επέλθει σύνεση στα στελέχη του ΔΝΤ που σήμερα εμφανίζονται να υιοθετούν ακραίες απόψεις. Όσο ‘σκληροί’ κι αν δείχνουν, πιστεύω ότι θα έρθουν στην Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη ή το αργότερο Τετάρτη».

Το «ημερολόγιο Μεϊμαράκη» για το άνοιγμα της συζήτησης για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ», είναι έτοιμο το σχέδιο εκκίνησης της διαδικασίας στις 15 Ιανουαρίου με στόχο την εκλογή Προέδρου ή πρόωρες εκλογές στη 1 ή 8 Μαρτίου.

Επίσης

Σφαγή από τον υπουργό Εργασίας για 78 κοινωνικά επιδόματα, για περικοπές ύψους ενός δις ευρώ. 

Οικονομικό βαρόμετρο της METRON ANALYSIS για την «ΕΠΕΝΔΥΣΗ»

Η μη συμφωνία κυβέρνησης-τρόικας προκαλεί αβεβαιότητα στο 61% των ερωτηθέντων. Αδιάφορο δηλώνει το 28% ενώ ως θετική εξέλιξη εκτιμά το 9%.

Μαζί τέσσερις μεγάλες προσφορές:

Η Κουζίνα της πόλης

Αυθεντικά πιάτα από την οθωμανική γευστική παράδοση της Κωνσταντινούπολης

Αρώματα - Μυρωδιές - Χρώματα - Μυστήριο

100 Αυθεντικές συνταγές, βήμα-βήμα και η ιστορία τους , σε 2 συλλεκτικούς τόμους

Τόμος 1- Σελίδες: 116

Συνταγές με κιμά, κοτόπουλο και κρέας

Άδανα κεμπάπ, λαχματζούν, μαντί, ιτσλί κιοφτέ, πατλιτζάν κεμπάπ, κοτόπουλο σε σάλτσα τσαγιού, τσοπ σις, παϊδάκια στον ταβά, γεμιστός κεφτές, τας κεμπάπ με πουρέ, γύρος κοτόπουλο, χιουνκιάρ μπεγεντί

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Ένα βιβλίο από την συλλογή κλασικής λογοτεχνίας σε πολυτελή σκληρόδετη έκδοση.

Νεοελληνικό λεξικό του Εμμανούηλ Κριαρά

Νέο Ελληνικό Λεξικό της Σύγχρονης Δημοτικής Γλώσσας από τον κορυφαίο γλωσσολόγο καθηγητή Εμμανουήλ Κριαρά, τον άνθρωπο που πρωταγωνίστησε για τη Δημοτική και το Μονοτονικό.

Αυτό το Σάββατο ο δεύτερος τόμος , με 208 σελίδες

Mazoo and the Zoo

Ένας κατεργάρης παπαγάλος, μια ζωηρούλα πάπια, ένας χοντρούλης ελέφαντας, ένα άλογο και ένα σωρό άλλα απίθανα ζωάκια πρωταγωνιστούν σε αστείες ιστορίες και τραγουδούν παρέα με τους Mazoo and the Zoo, το πιο κεφάτο νεανικό συγκρότημα!

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο το 4ο CD και το 4ο DVD της σειράς Mazoo and the zoo, με την αγαπημένη παρέα των παιδιών σε ανεπανάληπτα κέφια.